OBB TV
BAŞKAN TÖRENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI - 8 Ağustos 2019 Perşembe ORDU
BAŞKAN TÖRENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 BAŞKAN TÖRENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI 

BAŞKAN TÖREN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tören mesajında, “İslam Aleminin ve tüm insanlığın birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu  ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Kurban Bayramı’nda sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın en iyi örneklerinin sergileneceğini aktaran Başkan Tören, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban, cömertliktir. Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlanmasıdır. En önemlisi de kurban, Allah’a, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır.

Millet olarak, sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olacağımız bir Kurban Bayramına daha ulaşmış olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Bayramın özünde, infak etmek; yani paylaşmak, bölüşmek, dayanışma içinde olduğumuzu göstermek vardır. Kurban, birlik ve beraberlik bayramıdır. İnanıyorum ki, bu kurban bayramı da, büyükşehirlerimizden mahallelerimize varıncaya kadar, insanımızın yaşadığı her yerde, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı, kardeşlik ve aidiyet duygusunu daha da pekiştirecektir.

Biz tasada ve kıvançta ortağız. Birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Çokluk içinde birlik olmayı en iyi bilen milletiz.

Birlikteliğin ve memleket olmanın emekten geçtiği bilincine sahip olan Altınordu Belediyesi ailesi olarak şehrimizi standartları yüksek modern bir kent haline getirmek, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak ve ‘Vizyonu Dünya Kenti bir Altınordu’ hedefine ulaşmak için mesai mefhumu gözetmeksizin, gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Birlikte yürüyerek, memleketimize emek harcayarak, birlik ve beraberliğimizin istikrarına güç katacağız ve bunu hep birlikte başaracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın ülkemize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Saygılarımla."


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz