OBB TV
SONEL VE GÜLER YILBAŞI MESAİSİNDE - 1 Ocak 2021 Cuma ORDU
SONEL VE GÜLER YILBAŞI MESAİSİNDE

 SONEL VE GÜLER YILBAŞI MESAİSİNDE 

SONEL VE GÜLER YILBAŞI MESAİSİDE

Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2020 yılının son saatlerinde şehrin huzuru, güvenliği, can ve mal emniyeti için çalışan kamu görevlilerini çalıştıkları yerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

Vali Sonel ve Başkan Gülere ziyaretler esnasında Ordu İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile Ordu İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Balcı eşlik etti.


“2021 YILININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Yeni yıla girerken halkımızın huzur ve güvenliği için kentin çeşitli bölgelerindeki kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerimizi protokol üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Yeni yıla elleri tetikte vatandaşın güvenliği için nöbet tutarak ve denetim yaparak giren güvenlik güçlerimizin 2021 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


“AYAKLARINA TAŞ DEĞMESİN”

Yeni yılın hayırlar getirmesini dileyen Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Yeni yılın ülkemize, milletimize insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Allah görevleri başında olan tüm çalışanlarımızın yardımcısı olsun, ayaklarına taş değmesin” şeklinde konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz