OBB TV
YENİ YILA ÖZEL ÇİKOLATALAR SATIŞTA - 29 Aralık 2020 Salı ORDU
YENİ YILA ÖZEL ÇİKOLATALAR SATIŞTA

 YENİ YILA ÖZEL ÇİKOLATALAR SATIŞTA 

YÖRESEL TATLAR BU ÇİKOLATADA BULUŞTU


Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTAR A.Ş tarafından kurulan ve Kybele markası ile üretimi yapılan çikolatalar yeni yılda ağızları tatlandırmak için raflardaki yerini aldı.


Gülyalı ilçesinde Çikolata Park’ta haziran ayında üretime başlayan ve açıldığı günden bu yana binlerce yerli ve yabancı turistleri ağırlayan “Kybele Ordu-Çikolata Cafe” yeni yılda ağızları tatlandırmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.




YÖRESEL TATLAR ÖN PLANDA


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleri ile Gülyalı ilçesinde bulunan Çikolata Parkta 4 ay önce hizmet vermeye başladıklarını belirten ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Yavuz, “Kybele markası ile üretimi yapılan çikolataların yeni yıla özel olarak hazırlandığını ve satışa sunulduğunu” söyledi.


Mevsim meyveleri ile hazırlanan çikolataların tamamen yöresel ürünlerden olduğunu söyleyen Yavuz, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 4 ay önce kurulumu yapılan ve tamamen yöresel tatların ön planda tutulduğu Çikolata Cafe aradan geçen süre içerisinde 7’den 70’e her kesimin büyük taktirini toplayan güzel çalışmalara imza attı. Yöreye özgü tatlar ile adını duyuran Çikolata Cafe belirli gün ve haftalara özel hazırladığı çikolatalarla da adından sıkça söylettirmeyi başardı” dedi.




YENİ YILA ÖZEL HAZIRLANMIŞ ÇİKOLATALARIMIZIN SATIŞI BAŞLADI


Yeni yıla özel olarak özel olarak hazırlanmış çikolataların satışa hazır olduğunu ifade eden Sevim Yavuz, “Kurulduğumuz günden bu yana özel günlere göre üretim yapıyoruz. Yeni yıl dolayısıyla ekiplerimiz üretimlere başladılar. Yaklaşık 30 çeşit çikolatamız özel paketlerde satışa hazırlandı. Ordu’ya özel yöresel ürünlerin ağırlık verildiği bu tatlardan almak isteyen tüm müşterilerimizi Gülyalı ilçemizde bulunan satış noktamıza bekliyoruz” diye konuştu.​

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz