OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR - 28 Aralık 2020 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR

 BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR 

BÜYÜKŞEHİR HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kent genelinde başlattığı asfalt hamlesi sürüyor. Çalışmalar kapsamında, Altınordu ilçesine bağlı dört mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başladı. Yıllar sonra sıcak asfalta kavuşan mahalle sakinleri ve muhtarlar ise Başkan Güler’e teşekkür etti.

Ordu’da başlatılan asfalt seferberliği sonrası yüzler gülüyor. 19 ilçenin tamamında, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezlerinde süren asfalt ve beton yol çalışmaları sonrası, vatandaşların yıllar süren yol çilesi sona erdi. Altınordu ilçesine bağlı Artıklı, Kovancı, Altunyurt ve Bayadı Mahallelerini kapsayan toplam 8 kilometrelik güzergahta, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Artıklı Mahallesi’nde 3 kilometrelik bölüm sıcak asfaltla buluştu.  Kovancı, Altunyurt ve Bayadı Mahalleleri’ne ulaşım sağlayan 5 kilometrelik güzergahtaki sıcak asfalt çalışmaları ise sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, devam eden çalışmaları yerinde görmek için Karacaömer, Artıklı, Kovancı ve Altunyurt mahallelerinde incelemelerde bulundu.


GENEL SEKRETER ALP: “ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİK”

Güzergahlarda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Alp, il genelinde asfalt çalışmalarına hız kazandırdıklarını söyledi. Genel Sekreter Alp açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2 yıl gibi kısa bir sürede tüm yolları tamamlamamız üzere bizlere talimat vermişti. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımızı hızlandırdık. İlk olarak eksiğimiz olan asfalt plentini sağladık. Asfalt plenti sürekli arıza yapıyordu. Yeni asfalt plentinin ardından ilimizin her noktasında asfalt çalışmalarımız hızlandı. Arkadaşlarımız can siperhane bir çalışma içerisindeler” dedi.  


DÖRT MAHALLE SICAK ASFALTLA BAĞLANACAK

Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Sekreter Alp, “Şu anda Kovancı mahallesindeyiz. Altunyurt ve Artıklı mahallesini asfalta kavuşturuyoruz. Artıklı Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı tamamladık. Buradan da Kovancı Mahallesi’ne bağlanarak 8 kilometrelik güzergahı asfaltla buluşturacağız. Hatta mevcut plentimiz de asfalt üretiminde yetersiz kaldığı için Gölköy ilçesine bir plent kuracağız. Gölköy’de kuracağımız plentle de, Gütrgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerimizin asfalt ihtiyacını karşılayacağız. Böylece kent genelindeki asfalt problemini ortadan kaldıracağız” diye konuştu.


MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Artıklı Mahalle Muhtarı Abdullah Uzunyurt ise “ Mahallemizin yolu 3 kilometre sıcak asfalta kavuştu. Desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere Genel Sekreterimiz Coşkun Alp ve emeği geçen herkese mahalle sakinlerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.


“KONFORLU BİR YOLA KAVUŞTUK”

Kovancı Mahalle Muhtarı Tahir Erbaş ise “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum. Mahallemizdeki asfalt çalışmaları çok güzel oldu.  Çalışmayla birlikte konforlu bir yola kavuştuk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.


“YILLARDIR BEKLEDİĞİMİZ HİZMET AYAĞIMIZA GELDİ”

Altınyurt Mahallesi Muhtarı Erdoğan Çavuş, “Yıllardır beklediğimiz hizmet ayağımıza geldi.  Yollarımız sıcak asfalta kavuşuyor. Çok güzel bir yatırım oldu. Biz Artıklı, Altunyurt, Kovancı ve Bayadı Mahallesi olarak daha önce böyle bir hizmet bize gelmemişti. Tüm bu hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


KARACAÖMER MAHALLE MUHTARI TEŞEKKÜR ETTİ

Karacaömer Mahallesi Muhtarı Hikmet Altaş, “Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz