OBB TV
OSKİDEN YOĞUN TEMPO - 24 Aralık 2020 Perşembe ORDU
OSKİDEN YOĞUN TEMPO

 OSKİDEN YOĞUN TEMPO 

OSKİ'DEN YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı alt yapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarıya taşımaya devam ediyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileyen OSKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da içme suyu hattı olmayan mahallelere yeni içme suyu hatları çekiyor. Bu kapsamda OSKİ Genel Müdürlüğü, Gölköy ilçesi Akçalı Mahallesi’nde su kesintilerinin önüne geçmek için şebeke hattını sil baştan yeniliyor.


OSKİ’NİN ULAŞAMADIĞI YER KALMAYACAK

Gölköy ilçesi Akçalı Mahallesi’nde OSKİ ekiplerinin hummalı çalışmasının devam ettiğini söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile suyun ulaşmadığı mahalle kalmaması için gece-gündüz çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapsamda Gölköy ilçesinde bağlı Akçalı Mahallesi’nin yıllardır süren su özlemini yaptığımız alt yapı çalışması ile sona erdireceğiz. Alt yapısı olamayan Akçalı Mahallesi’nin 4 bin 500 metrelik bölümünün içme suyu alt yapısı ekiplerimiz tarafından tamamlandı. Geriye kalan 1.500 metre içinde ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz içme suyu hattı çalışması sonrası mahallemiz kesintisiz sağlıklı bir içme suyu alt yapısına kavuşmuş olacak. Ayrıca mahallemizin susuz kalmaması için şebekeye su takviyesi Gölköy-Gürgentepe Arıtma Tesisi’nden verilerek sorunu kalıcı olarak çözmüş olacağız” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz