OBB TV
ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN RAHAT ULAŞIMI İÇİN ÇALIŞIYOR - 7 Ağustos 2019 Çarşamba ORDU
ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN RAHAT ULAŞIMI İÇİN ÇALIŞIYOR

 ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARIN RAHAT ULAŞIMI İÇİN ÇALIŞIYOR 

MAHALLELERDE REGLAJ, YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi fındık hasat sezonun yaşandığı bu günlerde ilçe genelinde sürdürdüğü reglaj, yol bakım ve onarım çalışmaları ile ulaşım ağında yaşanabilecek sorunların önüne geçiyor.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla kaliteli hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi ulaşım alanında aksaklık yaşanmaması için büyük mesai harcıyor. Altınordu Belediyesi ulaşım alanında gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalarının yanı sıra ilçe genelindeki birçok mahallede de yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesi ve fındık hasadının başlamasıyla mahalle yolları için çalışma başlatan ve vatandaşların mağdur olmaması için çaba harcayan Altınordu Belediyesi ekipleri, hava şartlarına bağlı olarak dış mahallelerdeki çalışmalarını ise bu doğrultuda sürdürmeye özen gösteriyor.

Bu kapsamda geniş bir araç filosu ve personel ile çalışan Altınordu Belediyesi ekipleri Altınordu'nun dört bir yanında yolları sorunsuz hale getirmek için reglaj, bozuk yolların bakım ve onarımı, 'V' kanal ve menfez temizliği, yağışlar sonrası oluşan toprak kaymalarının temizlenmesi gibi alanlarda yoğun mesai harcıyor.

Çalışmalarını durmaksızın sürdüren Altınordu Belediyesi bu işlemler ile Altınordu'nun ulaşım ağını standartların üstüne çıkarmayı ve vatandaşların fındık hasat sezonunu sorunsuz bir şekilde tamamlamasını hedefliyor.


VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Mahallelerde sürdürülen çalışmaları değerlendiren vatandaşlar yapılan hizmetlerin ulaşım için büyük kolaylık sağladığını belirttiler. Yapılan hizmetler dolayısıyla emeği geçenlere teşekkürlerini ileten vatandaşlar bu tür hizmetlerin sürmesini istediklerini de sözlerine eklediler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz