OBB TV
GÜLYALIYA BÜYÜKŞEHİR İMZASI - 18 Aralık 2020 Cuma ORDU
GÜLYALIYA BÜYÜKŞEHİR İMZASI

 GÜLYALIYA BÜYÜKŞEHİR İMZASI 

GÜLYALI’YA BÜYÜKŞEHİR İMZASI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesinin en önemli ve en sorunlu güzergahlarından birini oluşturan Kestane-Ambarcılı grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarında finale yaklaştı. Toplam 6 mahalleye hizmet verecek olan, 8.5 kilometre uzunluğundaki yolda, 7.5 kilometrelik kısım sıcak asfaltla buluştu.

 

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, vatandaşlara standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. Bugüne dek birçok ilçe merkezi ve kırsal yol ağlarını asfalt ve beton yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Gülyalı ilçesinin en önemli grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaştı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplam 8.5 kilometre uzunluğundaki güzergahın 6 mahalleye hizmet vereceğini söyledi.



 

GÜLYALI’NIN 6 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

 

Gülyalı ilçesinin önemli bir sorununu çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Güler, “Bu güzergâh, Gülyalı ilçemizin en önemli yol ağlarından biriydi. Ayrılık, Mustafalı Kestane, Alibey, Ambarcılı ve Güneyköy mahallelerine hizmet verecek yolu sıcak asfaltla buluşturuyoruz.

Gülyalı ilçemiz hem devlet yatırımları hem de büyükşehir yatırımlarıyla ilimizin en gözde ilçelerinden birisi oldu. Ordu Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Kano Yarış Parkuru gibi yatırımlar ilçenin kaderini değiştirecek” dedi.



 

ULAŞ TEPE BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Başkan Güler’e teşekkür etti. Tepe açıklamasında, “İlçemiz ulaşım ağının en önemli ve en sorunlu güzergâhlarından birini oluşturan Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğundaki Kestane-Ambarcılı grup yolunda 7,5 km asfaltlama çalışması tamamlandı. Kalan 1 km'lik güzergâhın da en kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz.  Kestane ve Ambarcılı mahallelerimiz başta olmak üzere Ayrılık, Mustafalı, Alibey ve Güneyköy (Piraziz) mahalleleriyle geniş bir havzaya hitap eden güzergâhın konforlu bir ulaşım ağına kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilçemiz ve vatandaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz