OBB TV
OSKİ YILLARIN ÖZLEMİNİ BİTİRDİ - 9 Aralık 2020 Çarşamba ORDU
OSKİ YILLARIN ÖZLEMİNİ BİTİRDİ

 OSKİ YILLARIN ÖZLEMİNİ BİTİRDİ 

2 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ


Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), tarafından yapılan alt yapı çalışmaları kapsamında Elmaköy ile Şirinköy Mahallelerinin içme suyu sorunu çözüldü.


İçme suyu alt yapısı olmayan ve yaz aylarında su sorunu yaşayan mahallelerin alt yapılarını güçlendirerek temiz ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan OSKİ Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalarla su problemlerini ortadan kaldırıyor. Özellikle şehir merkezine uzak ve yüksek kesimlerde yaşanan su sorunlarını birer birer çözerek vatandaşlara hizmet götüren OSKİ ekipleri, Çatalpınar ilçesi Elmaköy ile Şirinköy Mahallelerinin içme suyu sorununa kalıcı çözüm üretti.




“SU PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRMAK İSTİYORUZ”


Ordu'da içme suyu ve kanalizasyon alt yapısını güçlendirmek ve şehir genelinde su sorununu ortadan kaldırmak için canla başla çalıştıklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Ordu’nun tüm ilçelerinde gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve içme suyu çalışmalarıyla vatandaşımıza sağlıklı ve kaliteli içme suyu hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde içme suyu başta olmak üzere alt yapı çalışmalarına hız verdik. Son olarak Çatalpınar ilçemizde iki mahallemize içme suyu sağlayan hatların kullanım ömürlerinin tamamlaması ve yaz aylarında sık sık arızaların meydana gelmesi nedeni ile bu hatta yenileme çalışması başlattık. 6 günlük süre içeresinde iki mahallemize içme suyu sağlayacak 3 bin 200 metrelik hatta kazı çalışmasını tamamladık. Şimdi zaman kaybetmeden bu iki mahallemizin içme suyu taşıyan hatların döşemesini yapacağız. Kısa süre içinde bu çalışmayı da tamamlayarak mahalle sakinlerimize temiz ve kaliteli içme suyuna kavuşturmuş olacağız” dedi.


Öte yandan OSKİ Genel Müdürlüğü, 18 aylık zaman dilimi içinde 19 ilçede toplamda 51 milyonluk yatırım ile 406 kilometre uzunluğunda içme suyu hattını Ordu’ya kazandırdı.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz