OBB TV
ÜNYENİN TRAFİĞİNE NEŞTER - 26 Kasım 2020 Perşembe ORDU
ÜNYENİN TRAFİĞİNE NEŞTER

 ÜNYENİN TRAFİĞİNE NEŞTER 

ÜNYE’NİN TRAFİĞİNE NEŞTER

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor.

İl genelinde alt yapıdan üst yapıya birçok yatırımı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçe merkezinde yaptığı kavşak düzenleme çalışmalarına Ünye ilçesinde devam ediyor. Yıllardır beklenen Ünye Sanayi Kavşağı’nda çalışmaların startını veren Büyükşehir Belediyesi kavşak üzerinde yapacağı genişletme ve sinyalizasyon çalışmaları ile ulaşımda rahatlamayı hedefliyor.


MODERN VE AKICI TRAFİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ordu’nun dört bir noktasında çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ilçelerde hayata geçirdiğimiz kavşak düzenleme çalışmaları ile trafikte gözle görülür bir rahatlama sağladıklarını söyledi.

Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilimiz genelinde kavşak düzenleme çalışmalarına başladık. Daha önce Altınordu ilçemizde 6 noktada kavşak düzenlemesi yaparak hayata geçirmiştik.  Şu an Ünye ilçemizde önemli geçiş noktalarından birisi olan Sanayi Kavşağı’nda düzenleme çalışmalarının startını verdik. Burada yapacağımız genişletme ve sinyalizasyon çalışmalarıyla hem vatandaşlarımız vakit kaybetmeden gitmek istedikleri yere ulaşacaklar hem de kavşak üzerinde yaşanabilecek istenmeyen kazaları da en aza indirmiş olacağız” dedi.


ALTINORDU’DA ÖNEMLİ RAHATLAMA SAĞLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçe merkezinde yapılan kavşak düzenlemeleri trafikte önemli rahatlama sağladı. Çalışmaları tamamlanarak modern hale getirilen Belediye Kavşağı, Sivas Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı, Mevlâna Kavşağı, Dörtyol Kavşağı ve (Yeni Mahalle) Fındıklı Kavşakta yapılan düzenleme ile şehir içi trafikte önemli bir rahatlama sağlanırken, muhtemel kazalar ise en aza indirilmiş oldu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz