OBB TV
FINDIK ÜRETİCİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI - 3 Ağustos 2019 Cumartesi ORDU
FINDIK ÜRETİCİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI

 FINDIK ÜRETİCİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI 

Türkiye ekonomisinin en önemli katma değerleri arasında yer alan fındık, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın, fındığın değerine yakışır şekilde verdiği fiyat ile üreticilerimizin yüzlerini güldürdü. Ordu’nun başlıca geçim kaynağı olan fındık, bahçeleri süslemeye başladı. Üretici hummalı çalışmalarına start verdi. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin üreticinin bu tatlı telaşını yerinde inceleyerek, fındık üreticileri ile sohbet etti.


Fındığa verilen Giresun kalite taban fiyat olan 17,00 TL ve Levant Kalite 16,50 TL’lik fiyat Ordulu fındık üreticilerinin yüzünü güldürürken bu memnuniyetle fındık bahçeleri şenlik alanına döndüğünü gören Başkan Tomakin, kimi köyleri ziyaret ederek hem fındığın kalitesine hem de vatandaşın memnuniyetine bizzat şahit oldu. Güler yüzü ve samimiyetiyle her daim halkın içinde yer alan Başkan Tomakin, üreticileri destekleme noktasında her zaman vatandaşın yanında, yaşanan sorunlar noktasında ise her zaman üreticinin arkasında olmayı hedef edindiğini belirterek, vatandaşların verilen fiyattan oldukça memnun kaldıklarını, büyük bir azim ve mutlulukla bu sene ürün hasadını yapacaklarını belirtti.


6 Ağustos 2019 Salı günü Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli, Fındık üreticilerimizin her zaman destekçisi olduğunu, bu sebeple yapılacak olan FINDIK HASADI TÖRENİNE katılmak amacıyla ORDU’ya geleceğini ifade eden Tomakin;


AK Parti olarak verilen sözlerin tutulması noktasında her zaman sözünün eri olarak davrandıklarını belirterek, “Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan fındığımız bizim gözbebeğimizdir, fındık üreticimizde başımızın tacı. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu etmiştir, fındık üreticisi kardeşlerimize bu sezonda kolaylıklar ve bol bereketli bir fındık sezonu geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz