OBB TV
PERŞEMBEYE “VONA PARK” - 2 Ağustos 2019 Cuma ORDU
PERŞEMBEYE “VONA PARK”

 PERŞEMBEYE “VONA PARK” 

HİLMİ GÜLER: “VONA PARK PEYZAJ PROJESİ PERŞEMBE’NİN CAZİBESİNİ ARTIRACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesinin cazibesini arttırmak amacıyla ilçe sahilinde yer alan mevcut restoran ve düğün salonu etrafında peyzaj düzenleme çalışması yapacak.

Projenin ilçeye canlılık kazandıracağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “12 bin 600 m2 alan içerisinde uygulamaya koyulacak Vona Park Peyzaj Projesi ile Perşembe ilçemiz sosyal donatı alanına kavuşacak. İlçemizin cazibesi artacak” dedi.


“PERŞEMBE’Yİ CANLANDIRACAĞIZ”

Hayata geçirilecek olan Vona Park Peyzaj Projesi’nin sosyal bir yaşam alanı oluşturacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Planlanan bu proje ile Perşembe sahiline canlılık kazandıracağız. Vatandaşlarımız burada dinlenirken aynı zamanda çocuklarımız eğlenceli vakit geçirebilecekler. Bu alana yapılacak otopark ile ilçemizin park sorununu da çözmüş olacağız. Vatandaşlarımızın uzun süre zaman geçireceği bu alan sosyal yaşam alanlarından birisi olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.


PROJE 12 BİN 600 M2 ALAN ÜZERİNE UYGULANACAK

Proje kapsamında Perşembe sahilinde restoran ve düğün salonu etrafında bulunan 12 bin 600 m2 alan içerisinde 188 araçlık otopark, gemi temalı ahşap oyun grubu, tahkimat düzenlemesi, dinlenme ve seyir alanları, 2 bin 668 m2 sert zemin yaya yolu, 5 bin 900 m2 asfalt, 4 bin m2 yeşil alan yer alması planlanıyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz