OBB TV
ORDU, İZMİRİN YARALARINI SARIYOR - 2 Kasım 2020 Pazartesi ORDU
ORDU, İZMİRİN YARALARINI SARIYOR

 ORDU, İZMİRİN YARALARINI SARIYOR 

ORDU, İZMİR’İN YARALARINI SARIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi, İzmir’de yaraların kısa sürede sarılması için etkin çaba yürütüyor.

İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem ardından Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla bölgeye hareket eden ekipler, enkaz altında kalan canlılara sağ salim ulaşmak için umutla mücadelesini sürdürürken bir yandan da buldukları değerli eşyalı emniyet güçlerine teslim ediyor.


50 SAAT SONRA KEDİ KURTARILDI

Bayraklı ilçesinde bulunan Emrah Apartmanı ardından aynı ilçede bulunan Rıza Bey Apartmanı’na destek için çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalar esnasında bir kediyi de canlı olarak enkazdan çıkardı. Yaklaşık 50 saat sonra çıkarılan kedi, enkaz altındaki umutlu bekleyişi yeşertti.

Öte yandan AFAD koordinesinde, arama tarama faaliyetlerini sürdüren ekipler, buldukları ziynet eşyası ve paraları da tutanak altında emniyet güçlerine teslim ediyor.


ARANILAN BİR EKİP

Elazığ depreminde 2.5 yaşındaki Yüsra Yıldız’ı enkaz altından çıkaran, Giresun’un Bulacak ilçesinde kayıp İkranur’un bulunmasını sağlayan, Trabzon ve Giresun’daki sel felaketlerinde arama kurtarma faaliyetlerine katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, aranılan bir ekip haline geldi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz