OBB TV
KABATAŞIN BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU - 2 Kasım 2020 Pazartesi ORDU
KABATAŞIN BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU

 KABATAŞIN BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU 

KABATAŞ’IN BİR HAYALİ DAHA GERÇEK OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in kent genelinde başlattığı asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir ekipleri, bölge halkının en büyük hayali olan Kabataş ilçesine bağlı 1100 rakımlı Beylerli Mahallesi yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe merkezleri ve mahalle grup yollarında adeta seferberlik yaşanıyor. Dik ve engebeli arazilerde büyük bir mücadele örneği sergileyen ekipler, beton ve asfalt yollarla vatandaşlara standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını aralıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Kabataş ilçesine bağlı Beylerli mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.


GENEL SEKRETER ALP, “YAZ-KIŞ, GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN YOLA DEVAM”

Burada bir açıklama yapan Genel Sekreter Alp, “Beylerli Mahallesi’nde 5 kilometrelik asfalt yapımına başladık. Burası 1100 rakımlı, yol bakımından tam bir mahrumiyet bölgesiydi. Bu çalışmalarımızı biz her ilçede yapıyoruz. 2021 sonu itibariyle yüzde 80-90 oranında büyükşehir ağımızda olan yolları tamamlamış olacağız. Başkanımız sayın Dr. Mehmet hilmi Güler’in bizlere olan talimatı da bu doğrultuda. Yol ve su sorunu kalmasın diye her fırsatta bizleri uyarıyor. Yaz-kış, gece-gündüz demeden yolumuza devam ediyoruz. Yöre halkımızın konforunu artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


YILMAZ: “HAYAL BİLE EDEMİYORDUK”

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ise hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü ifade etti. Yılmaz, “2001 yılında burada bir düğüne geldiğimizde aracımız batmış ve yolu yaya olarak tamamlamıştık. Vatandaşlarımızın bizlerden tek isteği bu yolun çakıllanmasıydı. Bizim geçmişte hayal bile edemediğimiz bu yolu bugün sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Bu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sayesindedir. Biz sıcak asfaltı gençliğimizde İstanbul’a gittiğimizde görürdük. Çok şükür Beylerli’ye kadar geldi. Bu milletin duası sayın başkanımıza yeter” diye konuştu.


MUHTAR BATIR: “EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Beylerli Mahalle Muhtarı Turan Batır ise “Yıllardan bu yana beklediğimiz asfaltımız mahallemize geldi. Çalışmalar sürüyor. Allah’a binlerce şükürler olsun. 4 yıldan bu yana bugünü bekledik. Yol kenarlarındaki vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtardık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bizlere bu hizmeti sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e sonsuz teşekkür ediyorum”

Sıcak asfaltın mahallelerine kadar gelmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Beylerli Mahallesi sakinleri ise Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz