OBB TV
OSKİ, YILLARIN SORUNU BİR HAFTADA ÇÖZDÜ - 29 Ekim 2020 Perşembe ORDU
OSKİ, YILLARIN SORUNU BİR HAFTADA ÇÖZDÜ

 OSKİ, YILLARIN SORUNU BİR HAFTADA ÇÖZDÜ 

OSKİ, YILLARIN SORUNU BİR HAFTADA ÇÖZDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), alt yapı hatlarında meydana gelen sorunları çözmeye devam ediyor.

Şehri geleceğe hazırlamak için hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimden büyük taktir toplayan OSKİ, Altınordu ilçesi Eskipazar Ortaokulu bahçesinden geçen ve gördüğü hasar nedeni ile kırılan kanalizasyon hattını sil baştan yeniledi.


“BÖLGE SAĞLIKLI BİR ALT YAPIYA KAVUŞTU”

OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Altınordu ilçesi Eskipazar Ortaokulu bahçesinden geçen kanalizasyon hattının kırılması nedeniyle yüzeye çıkan atık sular hem çevreye hem de öğrencilerimize zarar veriyordu. Ekiplerimiz bu alanda bulunan hattı sil baştan yenileyerek yeni ve modern bir alt yapıya kavuşturdu” dedi.

Genel Müdür Murat Us şöyle konuştu: “TOKİ konutlarının yapıldığı dönemde 2. ve 3. etapların kanalizasyon hattının 8-9 metre gibi bir derinlikle, Eskipazar Ortaokulu bahçesinden geçirildiğini ve hattın iki ayrı bölgesinde çökme meydana geldiği ekiplerimiz tarafından tespit edildi. Hem okul idaresi hem de vatandaşlarımızdan aldığımız şikâyet telefonlarını değerlendiren ekiplerimiz sorunu çözüme kavuşturmak için çalışma başlattı. Yapılan inceleme neticesinde eski hattın güzergahı iptal edilerek yeni güzergâh belirlendi. 1 hafta gibi kısa bir süre içinde 140 metre uzunluğundaki kanalizasyon ve yağmur suyu hatları sil baştan yenilenerek hat yeni güzergaha bağlandı. Yapılan çalışma neticesinde hem okul bahçesi hem de bölge halkı oluşan yoğun koku ve kanalizasyon sızıntılarından kurtulmuş oldu. Çalışmayı kısa süre içinde tamamlayan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza diğer ilçe ve mahallelerimizde devam ediyoruz” diye konuştu

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz