OBB TV
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN - 29 Ekim 2020 Perşembe ORDU
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:

Türk Milleti sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek öz yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmış, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde destanlar yazarak tarihe geçmiştir. Bu büyük zafer, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır.

İnsanlık tarihi, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kaderlerini kendi elleriyle yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur.

Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.

Kahraman Türk Milleti dün Anadolu’da ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri nasıl bertaraf ettiyse, bu günde aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz