OBB TV
YÜKÜMLÜLER ÜRETİYOR, BÜYÜKŞEHİR YERLEŞTİRİYOR - 23 Ekim 2020 Cuma ORDU
YÜKÜMLÜLER ÜRETİYOR, BÜYÜKŞEHİR YERLEŞTİRİYOR

 YÜKÜMLÜLER ÜRETİYOR, BÜYÜKŞEHİR YERLEŞTİRİYOR 

YÜKÜMLÜLER ÜRETİYOR, BÜYÜKŞEHİR YERLEŞTİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında imzalanan “Yükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma” protokolü kapsamında yükümlüler tarafından üretilen duraklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Yükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onların yeni meslek edinmelerini sağlamak amacıyla imzalanan protokol kapsamında yükümlülere bir gelir kapısı oluştururken hayata atılımlarına da kolaylık sağlıyoruz” dedi.


“YÜKÜMLÜLERİ SOSYAL HAYATA KAZANDIRAN PROJE”

Durakların Ordu genelinde kurulumunun yapılacağını söyleyen Başkan Güler, “proje kapsamında 1500 adet durak 19 ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilecek. Şu ana kadar 182 adet durak, alt yapısı tamamlanan noktalara yerleştirildi” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sözlerine şöyle devam etti: “Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Böylece yükümlülere sosyal hayata geçişte kolaylık sağladığımız gibi ekonomiye de katkıda bulunuyoruz. Dolayısıyla şu an oradaki arkadaşlarımızla otobüs durakları yapıyoruz ve 19 ilçeye yerleştiriyoruz. Hem yükümlülere bir gelir oluşturuyor hem de hayata atılımlarında kolaylık sağlıyoruz. 182 adet durağın montajını tamamladık. Çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. 


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz