OBB TV
ÜNYENİN YOLLARI ASFALTLANIYOR - 23 Ekim 2020 Cuma ORDU
ÜNYENİN YOLLARI ASFALTLANIYOR

 ÜNYENİN YOLLARI ASFALTLANIYOR 

ÜNYE’NİN YOLLARI ASFALTLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi toplamda 9 mahalleye hizmet verecek olan Ünye ilçesine bağlı Gölceğiz-Yüceler grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor. 6.5 kilometrelik güzergahta 3 kilometrelik kısım geride kaldı.

Ordu’da ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar sonrası, mahalle ve grup yolları, standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuşuyor. 19 ilçede asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Ünye ilçesinde 9 mahalleye hizmet verecek olan Gölceğiz-Yüceler grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturmak için çalışma başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 6.5 kilometre uzunluğundaki yolda 3 kilometrelik bölümü sıcak asfalt konforuyla buluşturduklarını söyledi.


6.5 KİLOMETRE SICAK ASFALT YAPILIYOR

Yol çalışmaları sonrası, Ünye ve Fatsa ilçelerinin de kırsal yol ağıyla birbirine kavuşacağını belirten Başkan Güler, “Ünye ilçemize bağlı Gölceğiz ve Yüceler grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 3 kilometresi tamamlanan yolda, diğer kısımdaki altyapı kazı ve dolgu çalışmamız sürüyor. Bu yol Gölceğiz ve Yüceler ile birlikte, Kaledibi, Esenkale, Sarıali, Yiğitler, Kadılar, Ağıdere, Erenyurt mahallelerimiz üzerinden Fatsa-Kumru karayoluna bağlanıyor. Hizmet vereceği bölgedeki nüfus yoğunluğu dikkate alındığında önemli bir güzergahı daha sıcak asfalta kavuşturuyoruz” dedi.


MUHTAR KAYA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ünye Gölceğiz Mahallesi Muhtarı Tacettin Kaya, “Bu yolumuz çok fazla araç trafiğinin olduğu bir güzergah. 9 mahalleye hizmet veriyor. Sıcak asfalta kavuştuğumuz için vatandaşlarımızın çok büyük mutluluğu var. Mahallem adına Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz