OBB TV
HİLMİ GÜLER: “BAŞARILARINIZLA GURUR DUYDUK” - 22 Ekim 2020 Perşembe ORDU
HİLMİ GÜLER: “BAŞARILARINIZLA GURUR DUYDUK”

 HİLMİ GÜLER: “BAŞARILARINIZLA GURUR DUYDUK” 

HİLMİ GÜLER: “BAŞARILARINIZLA GURUR DUYDUK”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ordu’ya kazandırılan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski bir bakan kardeşiniz olarak hayatımı sizlere vakfettim. Sizinle birlikte düşünen, üreten ve yarışan Ordu’nun içinden projeler yapacağız” dedi.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Güler, hem tecrübelerini paylaştı hem de okulun yapacağı projelere Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.


“BİZE KALAN KISIM ÇALIŞMAK OLACAK”

Ordu’da çok büyük bir potansiyelin olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Böyle güzel bir ortam çok şükür bizlere hazırlandı. Bize kalan kısım ise çalışmak ve Ordu’nun, bölgenin ve ülkenin zenginliğine zenginlik katmak olacak” dedi.

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“Zenginliği artırıcı çalışmaların yapılacağı mükemmel bir okulun olması hepimizi mutlu ediyor. Bu anlamda okulun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir ortam çok şükür bizlere hazırlandı. Bize kalan kısım ise çalışmak ve Ordu’nun, bölgenin ve ülkenin zenginliğine zenginlik katmak olacak. Daha öncesinde yapılan çalışmalarla yakaladığınız başarılar bizlerin göğsünü kabarttı, başarılarınızla gurur duyduk. Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski bir bakan kardeşiniz olarak hayatımı sizlere vakfettim. Yaşamımın bundan sonraki kısmını Ordu’ya hediye ettim. Sizinle birlikte düşünen, üreten ve yarışan Ordu’nun içinden projeler yapacağız. Ordu’da çok büyük bir potansiyel var. İstersek çok güzel projeler ortaya çıkarabiliriz. İsterseniz fındık kurutma makinası, rüzgâr türbini, sayaç gibi pek çok projeyi gerçekleştirebiliriz. Burası hem lise hem üniversite hem de değer zincirlerinin oluşturduğu emek merkezi”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz