OBB TV
BÜYÜKŞEHİR 3 ENGELLİ GENCİ SEVİNDİRDİ - 21 Ekim 2020 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR 3 ENGELLİ GENCİ SEVİNDİRDİ

 BÜYÜKŞEHİR 3 ENGELLİ GENCİ SEVİNDİRDİ 

BÜYÜKŞEHİR 3 ENGELLİ GENCİ SEVİNDİRDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 3 engelli genci daha sevindirdi.

Ordu’nun Çatalpınar ve Ünye ilçelerinde yaşayan 3 engelli genç, akülü sandalyelerine kavuştu. Büyükşehir ekiplerinin akülü sandalyeleri teslim ettiği Ünye ve Çatalpınar ilçesinde yaşayan 3 gencin mutlulukları ise görülmeye değerdi.


“HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMALIYIZ”

Ünye ve Çatalpınar ilçesinde yaşayan 3 engelli vatandaşa akülü sandalye hediye ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış, “Onların mutlulukları ve yüzlerinin gülmesi bizler için her şeye değdi” dedi

Daire Başkanı Karakış sözlerine şöyle devam etti

“Engelli vatandaşlarımızın hayata daha fazla katılarak hareket özgürlüğü kazanmaları bizler için oldukça önemli. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız. Bu bilinçle empati kurarak onların hayatını kolaylaştırmalıyız. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En son çalışmalarımızdan birisi ise Ünye ve Çatalpınar ilçesinde yaşayan 3 engelli kardeşimize akülü sandalye hediye etmek oldu. Ekiplerimiz tarafından teslim edilen hediyelerimiz engelli dostlarımızın yüzünde tebessüm oluşturdu. Onların mutlulukları ve yüzlerinin gülmesi bizler için her şeye değdi. Sadece belirli günlerde değil, yılın her günü onlar için çalışmalarımız devam edecek”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz