OBB TV
ORDUNUN EN GÜZEL BALKONU BELLİ OLDU - 16 Ekim 2020 Cuma ORDU
ORDUNUN EN GÜZEL BALKONU BELLİ OLDU

 ORDUNUN EN GÜZEL BALKONU BELLİ OLDU 

EN GÜZEL BALKON VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” kompozisyon ve “En Güzel Balkon” yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldılar.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in kültür-sanat etkinliklerine verdiği destek her alanda devam ediyor. Bu kapsam da Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi sürecinde “Evde Kal” çağrılarına uyan vatandaşlar arasında gerçekleştirdiği “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” kompozisyon ve “En Güzel Balkon” yarışmasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini düzenlenen programla aldılar. Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan ve dereceye giren yarışmacılar ile aileleri katıldı.


KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik? yarışmasının 1’incisi “Virüs Küçük Etkisi Büyük” adlı kompozisyonuyla Berra Sena Titiz (Doğa Koleji), 2’incisi “Virüs ile Yaşam” adlı kompozisyonuyla Büşra Demir (Altınordu Ortaokulu), 3’üncüsü “Felaket mi Fırsat mı?” adlı kompozisyonuyla Tuna Sarı (Bahçeşehir Koleji), 4’üncüsü “Öğretmenim Pandemi” adlı kompozisyonuyla Güldeniz Çırpan (Gürgentepe Cumhuriyet Ortaokulu), 5’incisi ise “Pandeminin Kazandırdıkları” adlı kompozisyonuyla Işık İrem Yıldırım (Şehit Mithat Eren Ortaokulu-Ulubey) oldu.

Ödül alan öğrencilerden 1’inciye laptop, 2’inciye drone, 3’üncüye bisiklet, 4’üncüye sınırsız OBBKT bileti verilecek. Ayrıca jüri özel ödülü olarak dereceye giren öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir gün geçirecek.


“EN GÜZEL BALKON” FATSA İLÇESİNDE

Oluşturulan seçici kurul tarafından yapılan oylamada “En Güzel Balkon” yarışmasının 1’incisi Reyhan Mollaoğlu (Fatsa) olurken, 2’incisi Fatma Dolu (Altınordu) ve 3’üncüsü Osman Bilgin (Altınordu) oldu. Dereceye giren yarışmacılardan 1’inciye bambu sallanan koltuk, 2’inciye bambu sehpa ve tabure, 3’üncüye ise nostaljik radyo ödülü verildi.


“ORDU’MUZU GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Yapılan çalışmalar ile Ordu’yu güzelleştirdiklerini söyleyen Başkan Güler, ilimizin güzelliklerine balkonlarımızı ve sokaklarımızı da güzelleştirerek katkıda bulunmak istiyoruz. Güzel insanlarımızın olduğu şehrimizde yapacağımız güzel çalışmalarla daha da güzel bir kent olmak istiyoruz, dedi.

Başkan Güler yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar Ordu’muz zaten güzel. Bu güzelliğe balkonlarımızı ve bahçelerimizde güzelleştirerek katkıda bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla güzel insanların güzelleşen dünyasında hep güzellikler hâkim olur. Bu aynı zamanda hayırlara vesile olur. Bu da güzel düşünmeye olanak sağlar. Zaten güzel düşüncede her şeyin başlangıcıdır. Bu güzel çalışmalar için hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Düzenlenen program hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz