OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ - 23 Eylül 2020 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

 BÜYÜKŞEHİR HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ 

BÜYÜKŞEHİR HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORTAR A.Ş ürün çeşitliliğini artırmanın yanı sıra üreticilerle iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kurulan ORTAR A.Ş üreticilerle olan iş birliği çalışmalarına hız verdi. Bal, Kivi, Fındık, Çilek ve yöreye özgün ürünlerin tekrar gün yüzüne çıkartılması için çalışma yapan ORTAR A.Ş girişimcilerle iş birliği çalışmalarını sürdürüyor.

Kolonya üretimi konusunda yıllardır kurduğu hayali Başkan Güler’in destekleriyle gerçeğe dönüştüren kadın girişimci Nilüfer Çol, “Hayalimin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olan ve her konuda bana destek veren sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


“HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ”

Ordu’nun Altınordu ilçesi Kayabaşı mahallesinde kolonya üretimi yapmak için Büyükşehir Belediyesinden aldığı destek ile hayalini gerçeğe dönüştürdüğünü söyleyen Nilüfer Çol, “Yıllardır hayalim olan bir projeydi. Emekli olduktan sonra bu iş için çalışmalara başladım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e konuyu ilettim. Başkanımızdan aldığım destek ile tesisimi kurdum ve hayalim olan kolonya üretimini burada yapıyorum. Başkanımız bana her konuda destek verdi. Benim hayalimin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olan ve her konuda bana destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


“NİTELİKLİ TARIMA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Nitelikli tarıma olan desteğin her alanda devam edeceğini söyleyen ORTAR A.Ş Genel Müdürü Sancar Eser, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kurulan ORTAR A.Ş her alanda nitelikli tarıma olan desteğe devam ediyor. Daha önce de birçok alanda üreticilerimiz ile iş birliği yapmıştık. Bugün yine Altınordu ilçesi Kayabaşı mahallemizde yıllardır hayalini kurduğu kolonya üretimi konusunda kadın girişimcimize destek veriyoruz. Burada üretilen kolonyaların ORTAR markası ile satışı ve pazarlaması yapılacak. Yine Ordu’ya has çilek ve kivi gibi nitelikli ürünlerin kolonyalarını yaparak satışını gerçekleştireceğiz. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in üreticilere verdiği destek ve devamında yapacağımız iş birliği çalışmaları dün olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz