OBB TV
SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ - 29 Temmuz 2019 Pazartesi ORDU
SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ

 SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ 

SOKAK BASKETBOLU SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “3x3 Basketbol Turnuvası” sona erdi. Altınordu Atatürk Parkı’nda yapılan final müsabakalarının ardından düzenlenen kapanış töreninde, dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

7 gün devam eden ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Erkekler ve Minik Erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirildi. Turnuvada yer alan ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları takdim edildi.


“GELECEK YIL DAHA GENİŞ KAPSAMLI YAPACAĞIZ”

Törende bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen turnuvaya katılan sporculara teşekkür ederek, “Her yıl düzenlediğimiz turnuva ile sokak basketbolunu geleneksel hâle getirdik. Bu tarz projeler ile gençlerimizin yaz aylarında boş vakitlerini değerlendirip zararlı ortamlardan uzak durmasını sağlarken, sportif ve sosyal açıdan gelişmelerine de yardımcı oluyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde gelecek yıl turnuvayı daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz. Bu sene 5’incisini düzenlediğimiz sokak basketboluna çevre ilçelerimiz dâhil olmak üzere komşu illerden de katılım olması bizleri fazlasıyla memnun etti. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


“ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU”

Alınan sonuçlara göre oluşan sıralamada büyük erkeklerde Hamam Tası Gümüşten birinci, Ordu Gücü ikinci ve İmamlar üçüncü oldu. Genç erkeklerde Giresun Konal Et birinci, Gerdan Burger ikinci ve Aybastı Calaviers üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Bonibon Spor birinci, Golden Boys ikinci ve Team AAG üçüncü oldu. Minik erkeklerde ise Ordu Final Okullar birinci, Atabeyoğlu Lezzet Çiftliği ikinci ve Denktaş Gross Ağız ve Diş Sağlığı üçüncü olmaya hak kazandı. Dereceye giren takımlara sırasıyla Büyük Erkekler Kategorisi için 4.000, 2.400 ve 1.600 TL; Genç Erkekler Kategorisi için 2.500, 1.500 ve 1.000 TL; Yıldız Erkekler Kategorisi için 2.000, 1.200 ve 800 TL ve Minikler Kategorisi için de 1.500, 900 ve 600 TL’den oluşan toplam 20 bin TL tutarında ödü çeki verildi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz