OBB TV
TİYATRO SEVERLERE MÜJDE - 18 Eylül 2020 Cuma ORDU
TİYATRO SEVERLERE MÜJDE

 TİYATRO SEVERLERE MÜJDE 

“GULYABANİ” SEYİRCİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

56 yıldır perdelerini kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, 2020-2021 tiyatro sezonuna Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın yazdığı, Ergun Üğlü ve Murat Taşkent’in uyarladığı, yönetmenliğini ise Cemil Gündüz’ün yaptığı “Gulyabani” adlı oyunla damga vurmaya hazırlanıyor.


FANTASTİK KOMEDİ

2020-2021 tiyatro sezonu hazırlıklarına devam eden OBBKT, Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın en sevilen ve sinemaya da uyarlanan Gulyabani adlı eserini sahneleyecek. Fantastik komedi türünde olan eser, yazarın diğer eserleri gibi batıl itikatlarla alay eden, güldürürken düşündüren, toplumun batıl itikatları ve yanlış inanışlarına mizahi göndermelerde de bulunuyor.


EKİP YENİ SEZONDA İŞ BAŞINDA OLACAK

Deneyimli ekip ile yeni sezona hazırlanan OBBKT’nin yeni sezon “Gulyabanİ” adlı oyununda; Cemil Gündüz, A.Rıfat Çol, Bülent Öztürk, Bülent Reisoğlu, Emrullah Yazıcı, Ömer Temiz, Yeliz Varol, Yeşim Usta, Gamze Saylan Gündüz, Nilsu Namlı rol alacak. Işık tasarımını Zafer Bozdağ, ışık kumandasını İmdat Akyıldız, dekor tasarımını Murat Çavuş ve Cemal Arslan’ın yaptığı Gulyabani adlı oyuna, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da destek verecek.


“SAHNE TOZUNU ÖZLEDİK”

56 yıldır sahnelerini hiç kapatmayan OBBKT’de tiyatro oynamayı özlediklerini belirten yönetmen Cemil Gündüz, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Ekip olarak yeni oyunumuzun sahnelerini yerleştirmeye başladık. Seyircilerimize güze bir oyun izletmek istiyoruz. Yaşadığımız zorlu süreç içerisinde bizler seyircilerimizi çok özledik, biliyoruz ki onlarda bizleri çok özledi. Yeni sezonda sahneye koyacağımız birbirinden güzel oyunlarla OBBKT’nin adından bir kez daha söz ettireceğiz. Yeni sezonun tüm tiyatrocu arkadaşlarımıza ve tiyatroseverlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz