OBB TV
ZABITA TEŞKİLATININ 194ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI - 1 Eylül 2020 Salı ORDU
ZABITA TEŞKİLATININ 194ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

 ZABITA TEŞKİLATININ 194ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI 

BELEDİYENİN HALKA YANSIYAN YÜZÜ SİZLERSİNİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı zabıta personelleri, Zabıta Teşkilatı'nın 194. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan ile Genel Sekreter Coşkun Alp’i makamlarında ziyaret etti.

194. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Zabıta Daire Başkanlığı’nda görevli personelleri kabul eden Başkan Vekili Celal Tezcan “Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzü, halkla doğrudan temasıdır” dedi.


“ZABITALARIMIZ MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORLAR”

Halk ile iç içe olan zabıtanın belediyenin aynası olduğunu ve zabıta personelinin zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştığına dikkat çeken Başkan Vekili Celal Tezcan, "İlimizdeki değişim ve dönüşümde tüm personelimizin olduğu gibi sizlerin de önemli katkıları var. Bu uğurda son derece başarılı bir yol kat ettiğinizden hiç şüpheniz olmasın. 194 yıl önce kurulan bu saygın teşkilatın aynı ciddiyetle ve aynı kararlılıkla ebediyen devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızın bu güzel ve önemli günlerini bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.


"ZABITAMIZ KALİTESİNİ HER GEÇEN GÜN ARTIRIYOR"

Zabıtanın halkla belediye arasında sevgi ve güven köprüsü kurduğunu söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp "Bizler halkımızın mutluluğunu, huzurunu ve sağlığını ön planda tutmak istiyoruz. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını dinamikleştiren, 7 gün 24 saat çalışan zabıta personelimiz halkımızın güven ortamında yaşamasının teminatıdır. Zabıta teşkilatı özveri ve dürüstlük göstergesidir. Vatandaşın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel yaşama katkı sağlayan önemli bir birimdir. Zabıta halkla belediye arasında bir sevgi ve güven köprüsüdür. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selam ve tebriklerini bu vesile ile siz kıymetli personellerimize iletmek istiyorum. Nice 194 yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz