OBB TV
OSKİ VARSA SORUN YOK - 1 Eylül 2020 Salı ORDU
OSKİ VARSA SORUN YOK

 OSKİ VARSA SORUN YOK 

SARIYER MAHALLESİNİN İÇME SUYU SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM
Yatırım faaliyetlerini Ordu’nun 19 ilçesinde sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, uyguladığı farklı yöntemlerle içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in mahallelerdeki içme suyu problemlerinin çözüme kavuşturulması yönündeki talimatları ile çalışmalarına hız veren OSKİ ekipleri Aybastı ilçesi Sarıyer mahallesinde yoğun mesai yapmaya devam ediyor.



“İÇME SUYU HATLARI SİL BAŞTAN YENİLENDİ”
19 ilçede yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “ Aybastı ilçesi Sarıyer mahallemizde daha önce ekiplerimiz tarafından yapılan 6.500 metre içme suyu şebeke hattı ve 100 m3 depo yapılmıştı. Ancak mahallelerimizin diğer sokak ve hanelerine su iletiminde eskiyen ve ömrünü tamamlayan alt yapı nedeni ile sorunlar meydana geliyordu. OSKİ olarak bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için gerekli inşaat ve alt yapı çalışmalarına hız verdik. Sarıyer mahallemizde toplamda 8.500 metre içme suyu şebeke hattı ve 1 adet 50 m3 depo yapımına başladık. Bu çalışmamızın şu ana kadar, 2.500 metrelik kısmını tamamlandık. Kalan kısımlar için de ekiplerimiz yoğun mesai yapıyorlar. Tek amacımız vatandaşlarımıza kaliteli su sağlamak. Onun için de gece-gündüz çalışmalara devam ediyoruz” dedi.



“8.500 METRE İÇME SUYU HATTI ÇEKİLECEK”
OSKİ Genel Müdürlüğü olarak sahada en aktif şekilde çalışma yürüttüklerini belirten Genel Müdür Murat US, “Ordu’nun sağlıklı bir içme suyu hattına kavuşması için sahadayız. Bu hafta ekiplerimiz 19 ilçemizde planlanan ve devam eden 52 projemizi tamamlamak için var güçleri ile çalışma yürütüyor. Aybastı ilçemiz Sarıyer mahallemizde yürütülen 8.500 metre içme suyu şebeke hattı ve 1 adet 50 m3 depoyu da kısa süre içinde bitirerek halkımızın kullanına sunacağız” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz