OBB TV
BAŞKAN GÜLER: “GİRESUNUN YARALARINI SARACAĞIZ” - 29 Ağustos 2020 Cumartesi ORDU
BAŞKAN GÜLER: “GİRESUNUN YARALARINI SARACAĞIZ”

 BAŞKAN GÜLER: “GİRESUNUN YARALARINI SARACAĞIZ” 

BAŞKAN GÜLER “GİRESUN’UN YARALARINI SARACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Giresun için seferber oluyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla bölgeye gönderilen 14 iş makinasının yanı sıra Büyükşehir personeli de Giresun’un yaralarını sarmak için yoğun mesai harcıyor.


“İMKANLARIMIZI GİRESUN İÇİN SEFERBER ETTİK”

Ordu Büyükşehir Belediyesinin bütün imkanlarını Giresun için seferber ettiğine dikkat çeken Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Komşu ilimizde yaşanan sel, can ve mal kayıplarına neden oldu. Yaşanan duruma kayıtsız kalamazdık. İlk günden itibaren bölgeye hem ekip hem de ekipman desteği sağladık. Birlikten kuvvet doğar düşüncesinden yola çıkarak bütün imkanlarımızı Giresun için seferber ettik. OSKİ ekiplerimiz bölgeye sağlıklı içme suyu temin etmek için çalışıyor. İtfaiye ekiplerimiz kayıp vatandaşlarımızı arama kurtarma faaliyetlerine destek oluyor. Mobil mutfak tırımız bölge halkına sıcak yemek imkânı sunarken, Fen işlerine bağlı ekiplerimiz de oluşan tahribatı ortadan kaldırmak için mesai veriyor” dedi.


“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Dereli ilçesinde çalışmaların daha yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Sel felaketinden en büyük zararı Dereli ilçesi gördü. Bizler de ekiplerimizi ağırlıklı olarak buraya konuşlandırdık. İş yerleri, kamu binaları ve evlerin yıkıldığı Dereli ilçemizde hasar oldukça büyük. Enkazın ortadan kaldırılarak, hayatın normale döndürülmesi noktasında Fen işlerine bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan teknik ekiplerimiz de bölgeye giderek selin Dereli’de etkili olma nedenine yönelik inceleme yaptı. Komşu ilimize desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz