OBB TV
ÜNLÜ OYUNCULAR CAN DOSTLARLA - 26 Ağustos 2020 Çarşamba ORDU
ÜNLÜ OYUNCULAR CAN DOSTLARLA

 ÜNLÜ OYUNCULAR CAN DOSTLARLA 

“MODERN ÇALIŞMALAR İÇİN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ordu’nun tanıtımına büyük katkı sunan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sevilen oyuncuları Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda bakılmasını sağlamak ve hayvanlara daha çağdaş bir yaşam alanı kazandırmak için Büyükşehir Belediyesinin dokunuşlarıyla modern bir görünüme kavuşturulan barınak, ünlü oyunculardan da tam not aldı.

Büyükşehir Belediyesine ait olan barınağı dizinin oyuncularından Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe), Zeynep Koltuk (Şule), Emrah Özdilek (Doktor Cihan) ve Güzin Usta (Hadiye) gezdi. Barınakta gerçekleştirilen çalışmaları yerinde gören oyuncular, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e can dostlara göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.


HİLMİ GÜLER, ÖZENLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Barınakta çok güzel işler yapıldığını ifade eden Zeynep Koltuk, “Bu barınakta çok güzel şeyler yapılmış. Şuana kadar gittiğim hiçbir barınağa benzemiyor. Ortam pırıl pırıl, hayvanlarımız mutlu olduklarını da bize gösteriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten özenerek ve hayvanları düşünerek çalışmalar gerçekleştiriyor. Başkanımızın dili olmayan, bizlere muhtaç olan bu canlılara el uzatması muazzam bir şey.  Ben bir hayvansever olarak kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yapmış ve daha da muhteşem başka projeleri de var. Bu canlar bizlere emanet” dedi.


“BAŞARILARINI TAKDİR EDİYORUM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başarılarını takdir eden Guzin Usta, “Sokak köpekleri bu şekilde bakımlı olduğu zaman çok mutlu oluyorum. Hilmi Güler’in başarılarını çok takdir ediyorum. Ordu için mutluluk verici bir durum. Ordu’ya yerleşmeyi düşünüyordum, şimdi daha çok istiyorum ve ben de buraya yardım etmek istiyorum” şeklinde konuştu.


“BURADA SAĞLIKLI YAŞAYABİLECEKLER”

Canlıların barınakta sağlıklı bir şekilde yaşayabileceğini söyleyen Berfin Nilsu Aktaş, “Burada bir sürü can var, bir sürü hayvanımız var. Buraya kendimiz bir köpek getirmiştik, şimdi onun burada iyi ve sağlıklı olduğunu gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Bir çok canlı da burada sağlıklı yaşayabilecek” diye konuştu.


“DİĞER BELEDİYELERE DE ÖRNEK OLACAK BİR BARINAK”

Diğer belediyelere örnek bir barınak olduğunu aktaran Emrah Özdilek, “Türkiye ne durumda bilmiyorum ama buradaki yapılan çalışmalarla barınak çok iyi durumda. Diğer belediyelere de örnek olacak bir barınak. Sokakta yardıma muhtaç bir köpek gördüğümüzde ilk olarak belediyeye ulaşıyoruz. Belediye de çok ilgileniyor gerekli her şeyi yapıyor. Bu özeni gösterenleri ve ortamı görmek için buraya geldik. Çalışmalar için tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz