OBB TV
SELİN YARALARI SARILIYOR - 24 Ağustos 2020 Pazartesi ORDU
SELİN YARALARI SARILIYOR

 SELİN YARALARI SARILIYOR 

SAHİLLER TEMİZLENİYOR

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde hafta sonu etkili olan sağanak yağış ve sonrası oluşan sel ile birlikte sahil kenarlarında biriken çöp ve hafriyatlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ iş birliği ile yürütülen çalışmalarda şehir içinde aşırı yağıştan dolayı tıkanan mazgallar başta olmak üzere sel ile birlikte sahil şeridine gelen çöp, odun parçaları ve diğer atıklar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor.


“ŞEHRİMİZ VE SAHİLLERİMİZ TERTEMİZ OLACAK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile sel afetine karşı hazırlıklı olduklarını belirten Genel Sekreter Coşkun Alp, “Büyükşehir Belediyesi olarak önceden aldığımız tedbirler sayesinde sel afetini en az hasarla atlattık. Ancak bazı noktalarda yaşanan sorunları ekiplerimiz ile birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlattık. Bunun haricinde sel suları ile birlikte sahillerimize gelen çöpler ve odun parçaları ekiplerimizce temizleniyor. Yapacağımız genel temizlik sonrasında sahillerimiz eski görünümüne tekrar kavuşacak” dedi.


“GİRESUN’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Komşu il Giresun’a verilen desteğin devam edeceğini sözlerine ekleyen Alp, “Sel afetinin en çok yaşandığı komşu il Giresun’a verdiğimiz ekip ve ekipman desteğimiz devam edecek. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile ekiplerimize ek takviye de yapmaya hazırız. İnşallah yaşadığımız bu üzücü hadise bir daha tekrar etmez” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz