OBB TV
KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI BÜYÜKŞEHİR YOĞUN MESAİDE - 23 Ağustos 2020 Pazar ORDU
KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI BÜYÜKŞEHİR YOĞUN MESAİDE

 KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI BÜYÜKŞEHİR YOĞUN MESAİDE 

KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI BÜYÜKŞEHİR YOĞUN MESAİDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde aşırı yağıştan kaynaklı su baskınları yaşayan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Meydana gelen zararı telafi etmek ve vatandaşların mağdur olmamasını sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yoğun mesai harcıyor. Meydana gelen su baskınlarına müdahale eden ekipler kapanan ızgara ve mazgalları açıp, yağmur suyunun getirdiği birikintileri temizliyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp su baskınlarından dolayı olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak ekiplerin çalışmalarını bizzat yerinde takip ediyor.


“YOĞUN BİR SEFERBERLİK SÜRDÜRÜYORUZ”

Ordu’nun coğrafi konum gereği zaman zaman aşırı yağışlar ve su baskınlarını gören illerden biri olduğunu söyleyen Genel Sekreter Alp, “İlimizde başlayan aşırı sağanak yağış zaman zaman belli noktalarda su baskınlarına sebebiyet verdi. Alt yapısı yapılan, ızgarası temizlenen bölgelerde bu sorunlar yaşanmadı. Bu bölgede yağmur suyu hattının kırık olmasından kaynaklı bir su baskını yaşandı. Büyükşehir ve OSKİ ekiplerimiz kuvvetli yağış sonrası sahadaki göllenen suyu boşaltmak amacıyla çalışmalar yapıyor. Buradaki hat yenilendikten sonra bir daha bu bölge böyle bir sorunla karşılaşmayacak. Coğrafi konumumuz gereği zaman zaman aşırı yağışlar ve su baskınları gören illerden biriyiz. Bunun için her zaman bu baskınlara hazırlıklı olmamız gerekiyor. Sadece tedbirlerimizi buralarda değil, dere yataklarında da almaya çalışıyoruz. Büyükşehir ve OSKİ ekiplerimiz kuvvetli yağış sonrası sahada yoğun bir seferberlik sürdürüyor” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz