OBB TV
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI - 21 Ağustos 2020 Cuma ORDU
BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

 BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI 

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in trafik kazası geçirmesi nedeniyle üzgün olduklarını ifade eden meclis üyeleri geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Vekili Celal Tezcan da gündem maddelerine geçmeden önce Başkan Güler’in sağlık durumu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Bakan Vekili Tezcan, “Üzüldüğümüz bir hadise yaşandı ancak başkanımızın sağlık durumu çok şükür iyi. Kolundaki kırıklar nedeniyle ameliyat geçirdi. Allah şifa versin. İnşallah en yakın zamanda aramızda olur. Ayrıca korona virüse yakalanan Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’ e de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Bu durum bize virüsün kişi seçmediğini bir kez daha gösteriyor. Bu nedenle herkes kendi tedbirini almalı” dedi.


13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

İhtisas komisyonundan gelen raporlar ve dairelerden gelen tekliflerle toplam 13 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında 12 gündem maddesi meclis tarafından kabul edilirken, 1 gündem maddesi ise komisyona havale edildi.


BİR SONRAKİ TOPLANTI 10 EYLÜL’DE

Ordu Büyükşehir Belediyesinin bir sonraki toplantısı 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 14.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz