OBB TV
AKKUŞTA YOL SEFERBERLİĞİ - 19 Ağustos 2020 Çarşamba ORDU
AKKUŞTA YOL SEFERBERLİĞİ

 AKKUŞTA YOL SEFERBERLİĞİ 

AKKUŞ’TA YOL SEFERBERLİĞİ

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. İlçede birçok noktada çalışma yürütülürken, yollar konforlu bir yapıya dönüştürülüyor.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 ilçede yaptıkları çalışmalarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını araladıklarını söyledi.


20 BİN KİŞİYE HİZMET VERECEK

Akkuş ilçesinde Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahallelerini birbirine bağlayan güzergahtaki sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Güler, “Şu anda 2 kilometrelik kısım sıcak asfalta kavuştu. 3 kilometrelik bölümün ise alt temeli hazırlandı. İlk etapta 5 km, bir sonraki aşamada 5 km daha olmak üzere, toplam 10 km’lik bir güzergahı sıcak asfaltla buluşturacağız. 4 mahallemizi kapsayan bu yol yaz aylarında 20 bin vatandaşa hizmet veriyor. Bu anlamda önemli bir güzergâh” diye konuştu.


YOLLAR KONFORLU BİR YAPIYA DÖNÜŞÜYOR

Akkuş ilçesinde devam eden diğer yol çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “4 bin 500 metre uzunluğundaki Menekşe, Salman grup yolunda, 1300 metrelik kısmı beton yola kavuşturduk. Çaldere, Ormancık, Kemikgeriş, Çamlıca, Salman mahalleleri grup yolunda ise ikinci kat emisyon asfalt öncesi çalışmalarımız sürüyor. Bu güzergah 10 kilometre uzunluğunda ve yoğun olarak kullanılan bir konumda. En kısa sürede bu yolu da asfaltla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz