OBB TV
AKKUŞ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI - 25 Temmuz 2019 Perşembe ORDU
AKKUŞ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

 AKKUŞ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI 

AKKUŞ İLÇE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkuş ilçesinde yapılacak olan yatırımların konuşulduğu koordinasyon toplantısı Akkuş Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in direktifleri doğrultusunda ilçe ziyaretleri gerçekleştiren genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları ilçelerde yapılacak ve yapılması planlanan çalışmaların ön hazırlıklarını gerçekleştiriyor.

Toplantıya Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun ve Selahattin Aydın, Ulaşım Daire Başkanı Metin Yayla, Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Park Bahçeler Daire Başkanı Taner Şendere, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Aydın Demirel, Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı İrfan Gün, OSKİ yetkilileri ve meclis üyeleri katıldı.


“KISA SÜREDE VATANDAŞIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ”

Toplantı sonunda bir değerlendirmede bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Bey'in önerisi ile Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki daire başkanlarımız ve OSKİ'nin katılımları ile 2019 yılı içerisinde ilgili dairelerin Akkuş ilçemizde planladıkları yatırımları en verimli bir şekilde hizmete nasıl sunulmasını tartışmak üzere bir toplantı gerçekleştik. Büyükşehir Belediyemizin ilgili daire başkanları ve ilçe belediyemizin ilgili birimleri ile yol haritamızı belirledik. Akkuş ilçemizde önceliğimiz, kısa süre içinde ilçe sakinlerimizin yaşam standartlarını daha da yukarıya çıkarmaktır” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz