OBB TV
BAŞKAN GÜLERİN PROJELERİ HIZLA İLERLİYOR - 15 Ağustos 2020 Cumartesi ORDU
BAŞKAN GÜLERİN PROJELERİ HIZLA İLERLİYOR

 BAŞKAN GÜLERİN PROJELERİ HIZLA İLERLİYOR 

PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tamamladığı ve devam eden projeleriyle kentin çehresini değiştiriyor. Genel Sekreter Coşkun Alp, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde uygulamaya sunduğumuz projelerle, Ordu’yu yeniden inşa ediyoruz” dedi.


Denizi, yeşil doğası ve zengin tarihi dokusuyla Karadeniz'in yükselen yıldızı haline gelen Ordu, Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşlarıyla, modern ve estetik bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. İlçelerde devam eden ve hayata geçen çalışmalarla, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeler, bir bir hayata geçiyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Altınordu ilçesinde, Kafeler Caddesi Kültür ve Sanat Yolu, Sırrıpaşa Caddesi Zemin ve Cephe İyileştirme, Tahıl Pazarı, Sanat Sokağı Peyzaj ile Çevre Düzenleme ve Dörtyol Kavşağı’ndaki genişletme projelerinin uygulandığı alanlarda incelemelerde bulundu.


ALP: “ORDU’NUN HER NOKTASINI İLMEK İLMEK İŞLİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliği ve talimatlarıyla başlayan çalışmalarda büyük ilerlemeler kaydettiklerini vurgulayan Genel Sekreter Alp, “Ordu ilimizi 19 ilçesiyle birlikte bir bütün olarak ele alıp çalışmalar yürütüyoruz. Bugün Altınordu ilçemizde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde gördük. Ekiplerimiz, Ordu’nun her noktasını ilmek ilmek işleyerek, vatandaşlarımıza estetik ve müreffeh bir kentin kapılarını aralıyor. Ordu’muz için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz