OBB TV
KUMRUDA YOL SEVİNCİ - 13 Ağustos 2020 Perşembe ORDU
KUMRUDA YOL SEVİNCİ

 KUMRUDA YOL SEVİNCİ 

KUMRU’DA YOL SEVİNCİ

Ordu’nun Kumru ilçesinde, iki ilçeyi birbirine bağlayıp, 4 mahalle ile 10’a yakın yayla ve oba yoluna hizmet veren 8 kilometre uzunluğundaki güzergah asfalta kavuştu.

Ordu’da, mahalle ve grup yollarındaki asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Kumru ilçesinde 4 mahalle ve 10’a yakın yayla ve obaya hizmet verecek güzergâhta, ikinci kat emisyon asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi.


İKİ İLÇE, DÖRT MAHALLE, 10 YAYLA VE OBAYA HİZMET VERECEK

Beraberinde Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva’yla birlikte güzergahta incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Şişman açıklamasında, “15 gün önce Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ile buraya gelmiştik. Yol çukurlar içerisindeydi. Başkanımızın talimatlarıyla yoldaki asfalt çalışmalarını tamamladık. Bu yol hem mahalleleri birbirine bağlarken diğer taraftan da Akkuş ilçesine bağlı Tuzak ve Damyeri üzerinden, Kumru ve Akkuş ilçelerini de birbirine bağlıyor. Diğer taraftan ise Çatılı, Şenyurt güzergahı üzerinden Döşekdibi Mesire Alanı ve 10’a yakın yayla ve obaya bağlantı sağlıyor” diye konuştu.


YALÇUVA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ise “Bu yol, Erikçeli, Çatallı, Şenyurt ve Karacalı mahallerimize hizmet veriyor. Aynı zamanda Akkuş bağlantı yolumuz ve 10’a yakın yayla ve obaya da direk geçiş yolu. Kumru ilçemiz açısından önemli ve acil çözüme kavuşturulması gereken bir ihtiyaçtı. Büyükşehir ekiplerimiz kısa sürede yolu konforlu bir yapıya dönüştürdü. Yolun yapımında bizlere desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz