OBB TV
ESKİ İSTANBUL YOLUNA SICAK ASFALT - 10 Ağustos 2020 Pazartesi ORDU
ESKİ İSTANBUL YOLUNA SICAK ASFALT

 ESKİ İSTANBUL YOLUNA SICAK ASFALT 

9 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde, eski İstanbul yolu olarak bilinen güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattı. Toplam 6 kilometre uzunluğundaki yolun tamamlanmasıyla birlikte 9 mahalle, standartı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşacak.

Ordu’da mahalle ve grup yollarındaki asfalt çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce devam eden çalışmalarda, altyapısı tamamlanan mahalle ve grup yolları tarihinde ilk kez sıcak asfaltla buluşuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Perşembe ilçesine bağlı 9 mahalleyi kapsayacak olan güzergahta sıcak asfalt çalışması başlattıklarını söyledi.


NÜFUSUN EN YOĞUN OLDUĞU MAHALLELER

Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı yolda incelemelerde bulunan ve Perşembe’nin en önemli mahalle grup yollarından birini daha sıcak asfalta kavuşturacaklarını ifade eden Şişman, “Perşembe ilçemizde eski İstanbul yolu olarak bilinen güzergahta sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Doğanköy, Ekinciler, Soğukpınar, Saray, Çerli, Tepeköy, Kırlı, İmeçli ve Kuyluca mahalelerini kapsayan güzergahı, 6 kilometre sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Yolun hizmet vereceği mahalleler, Perşembe ilçemizde nüfusun en yoğun olduğu yerleşim yerleri arasında yer alıyor” diye konuştu.


ULAŞIMDA SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde ulaşımda seferberlik ilan ettiklerini vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Coğrafi açıdan engebeli, yerleşim olarak ise dağınık bir bölgeyiz. Bu da zaman zaman hizmetlerde zorluk olarak karşımıza çıkıyor. Büyükşehir ekiplerimiz, özverili çalışmalarıyla, ilimizin en ücra köşesine kadar hizmet vermek için 7/24 sahadalar. Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde gerek sıcak asfalt gerek beton yol gerekse emisyon asfalt çalışmalarıyla şehrimizin yollarını konforlu bir yapıya kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, sistemli ve programlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, il genelindeki ulaşım seferberliğinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz