OBB TV
BİZLERİ BAYRAMA SAĞLIK VE HUZURLA ULAŞTIRAN RABBİMİZE HAMDOLSUN - 30 Temmuz 2020 Perşembe ORDU
BİZLERİ BAYRAMA SAĞLIK VE HUZURLA ULAŞTIRAN RABBİMİZE HAMDOLSUN

 BİZLERİ BAYRAMA SAĞLIK VE HUZURLA ULAŞTIRAN RABBİMİZE HAMDOLSUN 

İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN ; BİR KURBAN BAYRAMINA DAHA BİZLERİ SAĞLIK VE HUZURLA ULAŞTIRAN RABBİMİZE HAMDOLSUN

İl Başkanı Halit Tomakin, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı, Başkan Tomakin mesajında Bir Kurban Bayramına daha bizleri sağlık ve huzurla ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Ayasofya sevinciyle kutlayacağımız bu bayramın tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum dedi.


PANDEMİ DOLAYISIYLA SOSYAL MESAFEYE , HİJYEN VE MASKE KURALINA UYARAK BAYRAMLAŞMAMIZI YAPACAĞIZ

Başkan Tomakin, Bayramlar birliğimizin , beraberliğimizin , kardeşliğimizin en güzel örneklerindendir, bu bayramda da dünyada ve Ülkemizde devam eden pandemi dolayısıyla sosyal mesafeye , hijyen ve maske kuralına uyarak bayramlaşmamızı yapacağız , ALLAH cc’dan duamız temennimiz bir an önce bu virüsten bir an önce kurtulmamızı niyaz ediyordum temennisinde bulundu.


CUMHURBAŞKANIMIZ , GENEL BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN HASAT ÖNCESİ FINDIK FİYATINI AÇIKLAMASI VE FİYATIN DA ÇİFTÇİNİN BEKLENTİSİNİN ÜZERİNDE OLMASI BİZLERE ÇİFTE BAYRAMI YAŞATTI

Başkan Tomakin, Bu Kurban Bayramında çifte bayram yaşıyoruz , Cumhurbaşkanımız , Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hasat öncesi Fındık fiyatını açıklaması ve fiyatın da çiftçinin beklentisinin üzerinde olması bizlere çifte bayramı yaşattı . Bir kez daha 18 yıldır çiftçisini , milletini yalnız bırakmayan sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a fındık üreticileri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçi ,mahallenin şımarık çocukları gibi , Hükümet fındık fiyatını 20 TL.’nin altında verecek beklentisi içerisinde olan ellerini ovuşturup mahalleyi karıştırmak isteyen şımarık çocuklara buradan ekmek çıkmadı . sesleri solukları kesildi . CHP ve küçücük payandası SP ‘li kardeşlerimize bayram arifesinde bir şey demiyor , onları Ordu’lu fındık üreticilerimize havale ediyoruz dedi.

Başkan Tomakin, saygıdeğer Ordu’lu hemşehrilerimizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlarken , İlimize , İslam alemine, dünya insanlığına hayırlar getirmesini diler , her günümüzün bayram havasında geçmesi ALLAH cc.’den niyaz ederim dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz