OBB TV
OSKİ SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR - 27 Temmuz 2020 Pazartesi ORDU
OSKİ SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

 OSKİ SAHADA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR 

TARİHİ CAMİİNİN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), başlattığı altyapı seferberliğini İkizce ilçesinde sürdürüyor.

 

OSKİ ekipleri, Ordu’nun önemli turizm noktalarından birisi olan ve tarihçiler tarafından 1560-1600 yılları arasında yapıldığı tahmin edilen İkizce Laleli Çivisiz Camii’nde kanalizasyon çalışması başlattı. Toplam 1.253 metre uzunluğunda bir alana yapılacak olan kanalizasyon hattının yanı sıra bölgeye atık su arıtma tesisi de inşa edilecek.

 



“ÇİVİSİZ CAMİ SAĞLIKLI BİR ALTYAPI SİSTEMİNE KAVUŞACAK”

Ordu’nun 19 ilçesinde ayrı ayrı yatırım çalışmalarına devam ettiklerini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “OSKİ Genel Müdürlüğü olarak ilimizin her noktasında yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bugün OSKİ ekiplerimiz il genelinde 47 ayrı noktada çalışma yürütüyor. Bu çalışmalardan birisi de İkizce ilçemizde devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından çevre düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğü tarihi İkizce Laleli Çivisiz Camiinin kanalizasyon çalışması da ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de yakından takip ettiği bu çalışmayı kısa süre içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız” dedi.




“19 İLÇEDE 47 AYRI NOKTADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

OSKİ ekiplerinin gece-gündüz sahada olduğunu sözlerine ekleyen OSKİ Genel Müdürü Murat US, “Ekiplerimiz 19 ilçede mesaiye devam ediyor. Yapılan ve planlanan işlerin kısa süre içinde bitirilmesi için yoğun mesai harcıyoruz. Bugün itibariyle ekiplerimiz 19 ilçede 47 noktada değişen ve büyüyen şehrimiz için çalışma yürütüyor” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz