OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HER NOKTAYA DOKUNUYOR - 17 Temmuz 2020 Cuma ORDU
BÜYÜKŞEHİR HER NOKTAYA DOKUNUYOR

 BÜYÜKŞEHİR HER NOKTAYA DOKUNUYOR 

BÜYÜKŞEHİR HER NOKTAYA DOKUNUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısı ve sıcak asfaltı tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturuyor.

Ordu’da, altyapı, yol ve su alanında seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde sıcak asfaltı tamamlanan güzergahları baskı beton kaldırımlara kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Fatsa ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan Neva Sokak’ta baskı beton kaldırım çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinde yaya trafiğinin rahat ve konforlu bir şekilde sağlanması için modern kaldırımlar çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


BİN 200 METRE BASKI BETON KALDIRIM YAPILACAK

Fatsa Neva Sokak’ta 1200 metre baskı beton kaldırım çalışması yapacaklarını dile getiren Başkan Güler, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, Dolunay Mahallesi Neva sokak, Kolej sokak ve Abant Sokak’ta altyapı, yağmur suyu ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Neva Sokak’ta ise baskı beton kaldırım çalışmalarına başladık. Burayı tamamladıktan sonra, Kolej sokak ve Abant Sokak’ta baskı beton kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Kaldırım çalışmaları yaya trafiği ile sokak ve cadde üzerinde bulunan esnaflarımız için önemli bir çalışma. İlimizi konforlu yollar ve modern kaldırımlarla buluşturmak için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Güler’e çalışmalarla ilgili teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Neva Sokak, Kolej Sokak ve Abant Sokak aynı zamanda Kurtuluş-Büyük Sanayi Sitesi hattından geçen önemli bir dolmuş yolumuz. Gerek dolmuşçu esnaflarımız gerek mahalle sakinleri bu yolun yapılmasını dört gözle bekliyordu. Alt yapı, yağmur suyu ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanınca yolumuz gerçekten güzel oldu. Baskı betonlu kaldırım çalışması bitince de daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz