OBB TV
BÜYÜKŞEHİR SPORCUNUN YANINDA! - 14 Temmuz 2020 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİR SPORCUNUN YANINDA!

 BÜYÜKŞEHİR SPORCUNUN YANINDA! 

BÜYÜKŞEHİR SPORCUNUN YANINDA!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde atıl durumda bulunan futbol sahasını yeniden hizmete sundu.

Ordu’da, altyapıdan, üstyapıya, yoldan, suya, tarımdan, turizme kadar birçok yatırımı hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spor alanında yaptığı çalışmalarla da vatandaşlara sağlıklı yaşam alanları oluşturuyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde onlarca başarılı sporcu yetiştiren, deniz sporunu geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla kano ve yelken sporu için yapılan tesisleri hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sporu yaygınlaştırmak üzere başlattığı çalışmalara her gün bir yenisini ekliyor.


SAĞLIKLI VE GÜVENLİ SPOR ALANLARI OLUŞTURULUYOR

Çocukların ve gençlerin sağlıklı ve güvenilir ortamlarda spor yapabilmelerine olanak vermek için mahallelere spor alanları kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde atıl durumda bulunan futbol sahasını yeniden hizmete açtı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Karapınar Mahalle Muhtarı Nihat Bayhan ile birlikte yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine açılan futbol sahasında incelemelerde bulundu.


KARAPINAR FUTBOL SAHASI YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Şişman burada yaptığı açıklamada, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimizi her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Mevcut futbol sahası, yıllar önce futbol oynanan ancak aradan geçen süre içinde kaderine terk edilmiş bir alandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla başlattığımız çalışma sonrası, zeminde düzenleme, tel örgülerin onarımız ve 100 kişilik tribün çalışması yaptık. Karapınar Mahallemiz de yeniden futbol sahasına yeniden kavuşmuş oldu” diye konuştu.


MUHTAR BAYHAN’DAN, BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Karapınar Mahalle Muhtarı Nihat Bayhan ise “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Genel Sekreter Yardımcımız Bülent Şiman ve tüm belediye ekiplerine teşekkür ediyorum. Yıllardır atıl halde duran futbol sahamız yeniden hizmete açıldı. Burada hem mahalle sakinlerimiz hem de gençlerimiz spor yapabilecekler. Böyle bir imkana yeniden kavuştuğumuz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz