OBB TV
İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; HALKIMIZIN TALEBİNİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR - 22 Temmuz 2019 Pazartesi ORDU
İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; HALKIMIZIN TALEBİNİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

 İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; HALKIMIZIN TALEBİNİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR 

İl Başkanı Halit Tomakin, geçen hafta partimizin politikaları doğrultusunda ,önce Parti Meclis grubunda daha sonra Belediye Meclis grubunda kabul edilen, Ordu’da yeni imar değişikliği ile ilgili yaptığı açıklamada, uzun zamandır Ordu kamuoyunun bazı yerlerde çok katlı binalardan duyduğu rahatsızlıkları gündemine alan Büyükşehir Belediyesi, halkımızın beklentisi doğrultusunda ,Ordu’da imar değişikliğine imza attığını belirterek “Önceliğimiz ORDU diyerek çıktığımız bu yolda İlimizin ve halkımızın menfaatlerini gözeterek, hiçbir ayrıntıyı es geçmeden, her şeyi doğrusuyla yapmayı kendimize ilke edindik, olası yanlışlıklardan alınan doğru kararlarla dönmesini de biliriz diyen Başkan Tomakin, yeni değişikliğin Ordu kamuoyunda takdirle karşılandığını, AK PARTİ’nin hizmet anlayışında zaten halkımızın talep ve isteklerinin baş üstünde tutulduğunu , gereğinin en kısa zamanda yapıldığını belirtti.


CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİKEY MİMARİYE MÜSAADE YOK, YATAY MİMARİ. BUNLAR VATANDAŞIN, HALKIN HAKKINA TECAVÜZDÜR.

İl Başkanı Halit Tomakin, yeni dönemde “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı , Dikey mimariye müsaade yok, yatay mimari. Bunlar vatandaşın, halkın hakkına tecavüzdür. Hiç tereddüt etme, yık. Tüm belediye başkanlarıma bu konuda hassas olmalarını rica ediyorum, yıkacaksınız. İçimizde bundan rahatsız olanlar olabilir. Yerel mimari başta olmak üzere adımlarımızı buna göre atmalıyız. Şehirlerin yapılanmasında bunlara dikkat etmemiz gerekiyor” emri ile şehircilikte yepyeni bir mimarinin hayata geçirileceğini , Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Dr.Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Ordu’nun yatay mimaride örnek şehirler arasında en önde olacağını vurgulayarak, “Biz AK PARTİ olarak bu düşünceyle var olduk, ışığımızı halkın desteğiyle güçlendirdik, yolumuzu bu ışıkla aydınlattık. Bu yolda tüm sevgimizle yürümeye devam ederken yanımızda olan, olmayan herkese eşit davrandık çünkü birlik ayırt etmeden oluşturulan bir yapıdır dedi.”


BİZ ÖNCELİĞİMİZİ EN BAŞTAN BELİRLEDİK, TEVAZU, SAMİMİYET, GAYRET DİYEREK ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA ÇİZGİMİZİ BOZMADIK,

Başkan Tomakin, Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.07.2019 tarihinde yapılan olağanüstü meclis toplantısında Ordu revizyon ilave imar planında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yatay mimariye geçiyoruz emrini en hızlı şekilde uygulamaya koyan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere , Belediye meclis üyelerimize , STK temsilcilerine emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarken, “Biz önceliğimizi en baştan belirledik, tevazu, samimiyet, gayret diyerek çıktığımız bu yolda çizgimizi bozmadık, eğer ortada yapılmış bir yanlış varsa onu da en doğru şekilde kırmadan, dökmeden Partimize ve benliğimize yakışır bir şekilde düzeltmesini bilir, muhalefet partilerden yapılan eleştirilere de sözle değil icraatla cevap vermeyi yeğleriz. Bizim önceliğimiz samimiyet, samimi niyet, biz önce milletimiz dedik, biz önce toprağımız dedik bu yolda ışığımıza nefer olan her bir vatandaşımızı sevgiyle selamlıyor, yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz dedi.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz