OBB TV
MAZERET YOK, ÇÖZÜM VAR! - 6 Temmuz 2020 Pazartesi ORDU
MAZERET YOK, ÇÖZÜM VAR!

 MAZERET YOK, ÇÖZÜM VAR! 

MAZERET YOK, ÇÖZÜM VAR!

Ordu’da, ilçelere ulaşım, kırsal yol ağlarında yapılan çalışmalarla, kolay ve konforlu bir yapıya dönüşüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çaybaşı ve İkizce ilçelerimizi birbirine bağlayacak güzergâhta, beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Stabilize yolları asfalt ve betonla buluşturmanın, ilimizin kaderini değiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mazeret yok, çözüm var” dedi.


Ordu Büyükşehir Belediyemizin il genelinde başlattığı asfalt ve beton yol atağı sürüyor. İlçe merkezlerinden, mahalle grup yollarına kadar, kentin en ücra köşesine ulaşan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, on yılların sorunlarını çözüme kavuşturuyor. İlçelerde asfalt ve beton yol seferberliğinin yanı sıra; yeni yol açma, genişletme, stabilize, reglaj, hendek temizliği, yama ve bakım onarım çalışmaları da aralıksız sürüyor.


ÇAYBAŞI VE İKİZCE’Yİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çaybaşı ve İkizce ilçelerini kırsal yol ağıyla birbirine bağlayan güzergahta, beton yol faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi. Çaybaşı Yenice sınırından başlayan beton yol çalışmalarının Göksu Mahallesi’nin merkezine ulaştığını belirten Başkanımız Güler, “Ulaşım kolay olsun, hasretler son bulsun diye, ilçelerimizi kırsal yol ağlarıyla birbirine bağlıyoruz. Çaybaşı ilçemizin Yenice sınırından başlayan toplam uzunluğu 5 km olan güzergahta, beton yol çalışmamız devam ediyor” diye konuştu.


KIRSAL YOL AĞLARINDA KONFORLU ULAŞIM

Mahallelerden ilçelere, karayolu ağıyla birlikte alternatif yollarla da konforlu ulaşım sağlamak için ekiplerin grup yollarında hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkanımız Güler, “Yeni yol ile birlikte; Çaybaşı ilçemize bağlı Göksu-İlküvez Mahalleleri ve İkizce ilçemize bağlı Yenice-Devecik Mahalleleri güzergâhını beton yola kavuşturuyoruz. Ordu’muzun sorunlarıyla alakalı mazeret yok, çözüm var” şeklinde konuştu.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, devam eden beton yol çalışmaları kapsamında 1100 metrelik kısmın geride kaldığını belirterek, kalan bölümdeki çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz