OBB TV
SON FIRSAT İÇİN KIYASIYA YARIŞTILAR - 1 Temmuz 2020 Çarşamba ORDU
SON FIRSAT İÇİN KIYASIYA YARIŞTILAR

 SON FIRSAT İÇİN KIYASIYA YARIŞTILAR 

SON FIRSAT İÇİN KIYASIYA YARIŞTILAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesi eski kamyon garajında TOKİ iş birliği ile hayata geçirilen 311 konutluk projede, kalan 36 daire için ihaleye çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılması planlanan ihale yaşanan yoğun talep nedeniyle, sosyal mesafe kurallarına uymak adına Meclis Salonu’na alındı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı ihalede, 36 daireden 31’inin satışı gerçekleşti.


36 DAİRE İÇİN İHALEYE ÇIKILDI

Konut kredi oranlarının 0,64’e düşmesiyle birlikte Altınordu ilçesi eski kamyon garajında bulunan 311 konutluk projeye vatandaşlardan yoğun talep oluştu. Yaşanan talep doğrultusunda vatandaşlara son bir fırsat sunan Büyükşehir Belediyesi, 27 adet 3+1 ve 9 adet 2+1 olmak üzere toplam 36 dairenin satışı için ihaleye çıkma kararı aldı.


TATLI BİR REKABET YAŞANDI

Fiyatlarda hiçbir artış yapılmayan ve 2 yıl önceki fiyatları üzerinden satışa sunulan daireler; şehre yürüme mesafesindeki konumu, çocuklar için eğlence ve sosyal donatı alanlarıyla ilgi uyandırdı. Bir daire için birden çok kişinin başvuru yaptığı ihalede, prestij projede yerini almak isteyen vatandaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşandı. Açık ve kapalı teklif usulüne göre yapılan ihalede, 31 dairenin satışı gerçekleşti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz