OBB TV
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN - 19 Haziran 2020 Cuma ORDU
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

 BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 

“BABA ULU BİR ÇINARDIR, GÖLGESİ YETER”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Babalar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında babaların ailesi ve çocukları için kendi hayatından fedakârlık yapan kişiler olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, şu görüşlere yer verdi:

Çocukluğumuzdan beri örnek aldığımız, dünyanın en güçlü adamları ve kahramanlarımız.

Fedakârlığın ve cefakârlığın ne olduğunu gördüğümüz kıymetlilerimiz.

Kendimize güvenmeyi, başarabilmeyi, sevgiyi, dostluğu, özveriyi ve ayakta durabilmeyi öğretirken, yorgun ve yıpranmış olsa da ihtiyaç duyduğumuz her an hep yanımızda olan kıymetli babalarımız.

Onların tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir.

Babalarımız; bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan değerli varlıklarımızdır.

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan, evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan babalarımız aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü ilişkilerinin kurulmasında önemli görev üstlenmektedirler.

Yeri geldiğinde ailesi ve çocukları için kendi hayatından fedakârlık yapan ve çoğu zaman karşılaştığı birçok zorluğa göğüs gerdiğinde bile bunu ailesine yansıtmayan tüm babalar çocuk açısından himaye eden, güven veren bir güçtür. Babası ile karşılıklı ve açık bir iletişim içinde olan çocuklar hayata ve geleceğe daha güvenle bakmaktadırlar.

Onlara yalnızca babalar gününde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima hissettirmeliyiz.

Unutmayalım! Baba ulu bir çınardır, gölgesi yeter.

Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz vatanımız uğrunda canlarını veren şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarının bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz