OBB TV
HAFTA SONU MESAİSİ SAHADA GEÇTİ - 15 Haziran 2020 Pazartesi ORDU
HAFTA SONU MESAİSİ SAHADA GEÇTİ

 HAFTA SONU MESAİSİ SAHADA GEÇTİ 

HAFTA SONU MESAİSİ SAHADA GEÇTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, hafta sonu mesaisini inceleme ve temaslarda bulunarak geçirdi.

İlk olarak Altınordu ilçesinde bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’ni ziyaret eden Genel Sekreter Alp, ardından Melet Irmağı’na giderek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alp’e OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu eşlik etti.


PROJELERİMİZİN SIKI TAKİPÇİSİYİZ

Projelerin sıkı takipçisi olduklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Büyükşehir Belediyesi olarak projelerimizin sıkı takipçisiyiz. Bu anlamda da hafta sonu mesaimizi sahada incelemelerde bulunarak geçirdik. İlk olarak Altınordu ilçesinde bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaret ederek yetkililerimizden bilgi aldık. Burada 2 aylık bir köpeği de sahiplenerek ona yeni bir yuva olduk. Daha sonrasında Karapınar Mekanik Ayrıştırma Tesisi’mizi ziyaret ettik ve çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini tespit ettik. Melet Irmağı’nda devam eden 2. etap çalışmalarımızı da titizlikle yürütüyoruz. Irmaktaki çalışmalarımız sonucunda Ordu çok güzel bir mekâna daha sahip olmuş olacak” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz