OBB TV
5 İLÇEYE ULAŞIM RAHATLAYACAK - 14 Haziran 2020 Pazar ORDU
5 İLÇEYE ULAŞIM RAHATLAYACAK

 5 İLÇEYE ULAŞIM RAHATLAYACAK 

MEVLANA KAVŞAĞINDA SONA GELİNDİ

Vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi amacıyla yol çalışmalarına hız veren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde birçok noktada kavşak ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için çalışmalarını devam ettiriyor. İl Genelinde başlatılan kavşak düzenleme çalışmaları ile birçok noktada trafiği rahatlatan ekipler son olarak alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Mevlâna kavşağında sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


“YAŞAM KALİTESİ YÜKSEK BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmaların son aşamaya geldiği Mevlâna Kavşağında incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman; Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in himayesinde başladığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Belediye Kavşağı, Sivas Kavşağı, Rus Pazarı (Cuma) Kavşağı, Ünye ve Fatsa ilçelerimizde hayata geçirdiğimiz kavşak çalışmalarının ardından çalışmalarımızı Altınordu ilçesi Mevlana Kavşağında yoğunlaştırdık.  Mevlâna kavşağı bilindiği üzere 5 ilçemiz tarafından kullanılan bir kavşak. Burada öncellikle çevreye hiçbir zarar vermeden ekiplerimiz çalışmalarını yürüttüler. Alt yapısını büyük titizlikle yapan ekiplerimiz kısa süre içinde üst yapıya geçerek ilçemizde trafiği rahatlatmak için gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyorlar. Şuan ekiplerimiz Mevlana Kavşağında sıcak asfalt çalışmalarında son aşamaya gelmiş durumda. Bu çalışmalarımızı hafta başına kadar tamamlayarak milletimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Amacımız, ilimizin bütün ilçelerinde, vatandaşlarımızın daha konforlu, eksiklikleri giderilmiş, yaşam kalitesi yüksek bir kentte yaşam sürdürmeleridir” dedi.


“EKİPLERİMİZ 64 NOKTADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR”

Yol güzergahı boyunca araçların ulaşımını daha konforlu hale getirmek amacıyla imar planı doğrultusunda yol genişletme çalışmalarının yapıldığını vurgulayan Şişman, ekiplerimiz 19 ilçemizde çalışıyor. Şu an 64 noktada 174 personel ile ekiplerimiz vatandaşlarımızın rahatı ve konforu için gece-gündüz demeden çalışıyor. Biz de yine aynı şekilde milletimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tek amacımız tek gayemiz milletimizdir” şeklinde konuştu.​

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz