OBB TV
EV ALMANIN TAM ZAMANI - 12 Haziran 2020 Cuma ORDU
EV ALMANIN TAM ZAMANI

 EV ALMANIN TAM ZAMANI 

BÜYÜKŞEHİR BİR FIRSAT DAHA SUNUYOR

Konut kredi oranlarının 0,64’e düşmesiyle birlikte Altınordu ilçesi eski kamyon garajında TOKİ iş birliği ile hayata geçirilen 311 konutluk projeye vatandaşlardan yoğun talep oluştu. Büyükşehir Belediyesi, prestij projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için son bir fırsat tanıyarak kalan daireleri satışa sunuyor.

1 Temmuz 2020 saat 14.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında 27 adet 3+1 ve 9 adet 2+1 olmak üzere toplam 36 dairenin satışı gerçekleştirilecek.


“FİYATLARDA ARTIŞ YAPMADIK”

Kredi oranlarının düşmesiyle birlikte böyle bir karar aldıklarını ve dairelerde herhangi bir fiyat artışı yapmadıklarını belirten İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İlhan Yılmaz, “İlk ihalede 54, talebe istinaden çıktığımız ikinci ihalede 84 dairenin satışını gerçekleştirdik. Kalan 36 daire için de kredi oranlarının 0,64’e düşmesi sebebiyle yoğun talep oluştu. Bizde bunu göz önünde bulundurarak yeniden ihaleye çıkma kararı aldık. Sahile 5 dk. şehir merkezine ise 10 dk. yürüme mesafesinde bir konuma sahip bu alan, çocuklar için de eğlence ve donatı alanlarıyla dolu. Bu haliyle binalardan ibaret bir site mantığını ortadan kaldıran konutlar, vatandaşlarımız için bulunmaz fırsat sunuyor. Kredi oranlarının düşmesiyle kalan 36 daire için yeniden ihaleye çıktık ancak fiyatlarda herhangi bir artış yapmadık. 2 yıl önce belirlediğimiz fiyat neyse bugün de onu uyguluyoruz. İnşallah hem vatandaşlarımız hem de belediyemiz için hayırlı olur” dedi.


SON BAŞVURU TARİHİ “30 HAZİRAN 2020”

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “36 dairenin satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100 TL bedelle satın alabilecekler. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne 30.06.2020 tarihinde saat 17.00’ye kadar teslim edecekler. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. İstenilen belgelerin posta ile gönderilmesi hâlinde ilanda belirtilen gün ve saate kadar ulaşan başvurular kabul edilip, postadaki gecikmeler mazeret olarak kabul edilmeyecektir” ifadelerine yer verildi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz