OBB TV
BURADA ARACI YOK ! - 11 Haziran 2020 Perşembe ORDU
BURADA ARACI YOK !

 BURADA ARACI YOK ! 

ÜRETİCİDEN HALKA DİREKT SATIŞ

Üretici ve tüketicinin aracısız buluşması için Altınordu ilçesi teleferik alt istasyonunun bulunduğu alanda hizmete sunulan “Yöresel Ürünler ve El Sanatları Pazarı” genişletiliyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçim vaatlerinden biri olan ve kısa sürede hayata geçirilen 16 adet ahşap satış biriminin bulunduğu alana 12 adet satış birimi daha ilave edilecek.


PROJENİN 2. KISIM YAPIM ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

Ordu’nun doğal ve el emeği ürünlerinin tanıtılması noktasında yapılan çalışmalara önem verdiklerini söyleyen Başkan Güler, “İlimizle özdeşleşen ve kendimize has ürünlerin olduğu Yöresel Ürünler ve El Sanatları Pazarı’nda 2. kısım yapım çalışmasına başladık. Mevcutta bulunan 16 adet ahşap satış birimine ek olarak 4 adet 10 metrekare, 8 adet de 5 metrekare olmak üzere 12 adet daha satış büfesi inşa edeceğiz. Ekiplerimiz proje kapsamında alanda çalışmalara başladı. Yerli ve yabancı turistler organik ürünleri, ilimize özgü el emeği göz nuru sanat eserlerini ve hediyelik eşyaları buradan temin edebilecek. Bu sayede hem Ordu ekonomisine hem de turizm şehri olan ilimizin tanınırlığına katkı sunmuş olacağız” dedi.


55 ADET SATIŞ BİRİMİ HİZMETE SUNULMUŞ OLACAK

Yapılan çalışmanın ilk etabında hizmete sunulan 16 adet satış büfesi vatandaşların takdirini kazanmış, projenin devamı istenmişti. Vatandaşların talebine kayıtsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi, aynı yerde 12 adet satış biriminin imalatına devam ederken, Boztepe’deki 27 adet büfenin yapımını da tamamladı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz