OBB TV
BÜYÜKŞEHİR FATSANIN KALBİNDE - 10 Haziran 2020 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR FATSANIN KALBİNDE

 BÜYÜKŞEHİR FATSANIN KALBİNDE 

BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN KALBİNDE

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ), Fatsa Sevgi Caddesi’nin altyapısını sil baştan yeniliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Bu cadde için Fatsa’nın kalbi diyebiliriz. Altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmasını başlatacağız” dedi.

Fatsa ilçesinde, 1980’li yıllarda inşa edilen, geçici onarım ve eklemelerle günümüze kadar getirilen ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremez hâle gelen Sevgi Caddesi’nin altyapısı, sil baştan yenileniyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) tarafından Sevgi Caddesi ve bağlantılarında 3 milyon 400 bin TL’ye mal olacak içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmasının ardından aynı mevkide sıcak asfalt çalışması başlayacak.


40 YIL ÖNCEKİ ALTYAPI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Sevgi Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. OSKİ Genel Müdürlüğü’nün cadde üzerinde büyük bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Şişman, “Caddenin altyapısı en son 1980’li yıllarda yapılmış. Geçici eklemeler ve bakımlarla da günümüze kadar getirilmiş. Ancak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle ihtiyaca cevap veremiyordu. Yaklaşık 1500 metrelik bir hatta çalışma yürütüyoruz. Bin 100 metrelik mesafede çalışmalar tamamlandı. Kalan 400 metrede de çalışmalar sürüyor” diye konuştu.


BİRÇOK SOKAK VE CADDEYİ DİREK ETKİLEYECEK

Caddede yapılacak altyapı çalışmalarının birçok noktayı direk olarak etkileyeceğini belirten Şişman, “Burası adeta Fatsa’nın kalbi olan bir nokta. Altyapı yetersiz olduğu için biriken sular alt kısımlarda baskınlara neden oluyordu. Çalışmayla birlikte problemi ortadan kaldırmış olacağız. Yapılaşmanın çok olduğu, 2 ortaokul ve 3 ilkokulun olduğu bir bölge. Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde ilçelerimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. İlçe belediyemizle koordinasyon içerisinde, hızlı bir şekilde faaliyetlerimizi yürütüyoruz” şeklinde konuştu.


KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Sevgi Caddemizin programa alınmasından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, bu çalışmanın titizlikle takip edilmesinden dolayı OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us beyefendiye teşekkür ederiz. Hemşerilerimin bu zamana kadar gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı her birine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru ayrıca güveni bizler için önemlidir. Bunun için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz