OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HER YERDE - 9 Haziran 2020 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

 BÜYÜKŞEHİR HER YERDE 

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 eğitim öğretim yılı öncesi, Fatsa ilçesinde bulunan Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’ne ulaşımın daha rahat ve konforlu bir şekilde sağlanması için çalışma başlattı.

Ordu’da yeni imarlı alanlardaki yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. İlçe belediyeleriyle koordinasyon içerisinde çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi okullara daha rahat bir ulaşım için çalışmalarını hızlandırdı. Dolunay mahallesi Neva, Seyitoğlu Sokak bağlantısı ile Yapraklı mahallesi Başköy mahallesi grup yolu bağlantısını da kapsayan yeni yol çalışmasıyla, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’ne konforlu bir ulaşım sağlanacak.


ŞİŞMAN: “PLANLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte yeni açılan güzergahta incelemelerde bulundu. Şişman burada yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi hep birlikte bir koordinasyon halinde Dolunay mahallemizde çalışmalara devam ediyoruz. Buradaki mahallemizde Anadolu Lisesi inşaatı tamamlandı.  Eylül ayında açılacak. Bu anlamda eğitim dönemi başlamadan da hızlı bir şekilde, yol genişletme çalışması yapıyoruz. Bir de kavşak düzenlemesi yapacağız. Eğitimin aksamaması için gerekli bütün önlemleri öncesinde planladık. Hızlı bir şekilde uygulamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.


TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÖNLEMLERİ ALMAYA BAŞLADIK

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Bu sokağımızda konforlu bir ulaşım ağı için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni açılacak olan Anadolu lisemizde çevre düzenlemesi ve trafiği rahatlatacak önlemleri almaya başladık. Eylül ayında faaliyete geçecek olan okulumuzun çevresinde bir trafik yoğunluğu oluşturmadan öğrencilerimizin ve velilerimizin rahat bir şekilde okula ulaşım sağlaması için Büyükşehir belediyemizin öncülüğünde koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.​


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz