OBB TV
2. ETAP ÇALIŞMALAR BAŞLADI - 9 Haziran 2020 Salı ORDU
2. ETAP ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 2. ETAP ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

2. ETAP ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ordu'nun Mesudiye, Kabadüz, Ulubey ve Altınordu ilçelerinden geçerek Karadeniz’e dökülen 160 kilometre uzunluğundaki Melet Irmağı’nda 2. etap çalışmaları başladı.

Melet Irmağı üzerinde Karayolu Köprüsü ile Çevreyolu Bağlantı Köprüsü arasında kalan her iki sette Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarla derelerdeki taşkın riskinin azaltılması hedefleniyor.


“MELET IRMAĞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Melet Irmağı'nda başlatılan çalışmalarda 2. etaba geçtiklerini ifade ederek “Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz Bölgesi sınırını oluşturan Melet Irmağı'nda daha önce başlattığımız çalışmaların 2. etabına geçtik. Bu kapsamda Karayolu Köprüsü ile Çevreyolu bağlantı Köprüsü arasında kalan her iki sette peyzaj çalışmaları, yürüyüş yolları, seyir alanları ve gezi platformu gibi çalışmalar hayata geçecek. Ayrıca Melet Irmağı üzerinde sandal ve kayıkların rahatlıkla gezinti yapabilmesi için daha önce çalışma yapmıştık. Ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmalar gerek ilimiz için gerekse Melet Irmağı’nın geleceği için oldukça önemliydi. Son aşamaya geldiğimiz projemizi kısa süre içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca bu alanda yapacağımız diğer sosyal projelerle buranın yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelmesini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz